Έγραψε η Kubra Unlu!  Στο Three Sisters?  Ο Τουρκάν είναι στη γωνία!

Έγραψε η Kubra Unlu! Στο Three Sisters? Ο Τουρκάν είναι στη γωνία!

1 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Έγραψε η Kubra Unlu!  Στο Three Sisters?  Ο Τουρκάν είναι στη γωνία!


Παραγωγή Sure Film και παραγωγή Ali Gundogda και Inci Gundogda, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Reha Ozcan, Berker Guven, Ozgu Kaia, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Iurtsever, Taifun Eraslan, Benian Donmez, Muralnem SiaÞlÞna, NazlaÞl. noglu, Συμμετέχουν επιτυχημένα ονόματα όπως Hakan Atalai, Emre Kıvılcım, Eren Oren, Merve Sen, Zuhal Acar, Aica Inci, Guldestan Iuce.

Η σειρά, η οποία αφορά τρεις αλληλένδετες αδερφές που ονομάζονται Turkan, Don και Deria, σκηνοθετείται από την Eda Texoz, ενώ το σενάριο υπογράφει η Sevgi Yilmaz και η Nilufer Ozcelik.

Στο 60ο νέο επεισόδιο της σειράς, ο Καρτάλ, που δεν μπορούσε να μείνει απαθής στον έρωτα του Σόμερ και του Τουρκάν μετά από αυτό που συνέβη, πέταξε τη βέρα. Για να πετάξει όχι μόνο το δαχτυλίδι, αλλά και για να εκδικηθεί όσα πέρασε, ο Καρτάλ φρόντισε ο Τουρκάν να αναφέρει τον Σόμερ στην αστυνομία. Ο Σόμμερ τέθηκε υπό κράτηση μετά από καταγγελίες των Τουρκάν και Καρτάλ.

Ο Τουρκάν, που ζήτησε από την Καρτάλ να τη χωρίσει, άρχισε να βιώνει δύσκολες στιγμές. Ο Καρτάλ είπε ότι καταλάβαινε τον Τουρκάνα, ο οποίος ήταν διχασμένος ανάμεσα σε δύο έρωτες, και είπε ότι αυτό το διαζύγιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν ο Τουρκάνα δεν απέσυρε την αστυνομική του αναφορά για λογαριασμό του Σόμερ, κάτι που έκανε την Τουρκάνα κάπως ευτυχισμένη.

Από την άλλη, η Kartal έδωσε εντολή στους δικηγόρους της εταιρείας να ολοκληρώσουν τη διαδικασία διαζυγίου. Ο Τουρκάν έκανε αίτηση και στο μπαρ και ξεκίνησε τις προετοιμασίες για μια υπόθεση διαζυγίου. Ο δικηγόρος που θα εκπροσωπήσει τον Τουρκάν στον δικηγορικό σύλλογο κανόνισε ο Ρουτσάν να ακούσει την υπόθεση του Τουρκάν εν αγνοία του Τουρκάν. Ο Ρούκαν είχε διάφορες συναντήσεις με τον δικηγόρο του δικηγορικού συλλόγου για να σηματοδοτήσει την πορεία και την κατεύθυνση της υπόθεσης. Μη γνωρίζοντας τι θα συμβεί, η Τουρκάν ονειρευόταν να χωρίσει από την Καρτάλ και να ξαναβρεί τις απλές μέρες της με τον Σόμερ.Μετά από όσα έζησε, η Τουρκάν επέστρεψε στο σπίτι του πατέρα της.

Ενώ η Minu, της οποίας η θεραπεία ολοκληρώθηκε, έλαβε εξιτήριο, η μητέρα της την πέταξε έξω στον δρόμο εξαιτίας αυτού που είχε κάνει στην οικογένεια. Ο Σαντίκ είδε τη Μίνα να κοιμάται στο δρόμο και τη βοήθησε.

Ο Sadiq, ο οποίος επηρεάστηκε από τα λόγια του Mineo και την ομιλία του Mujgan, ανησυχούσε ότι οι κόρες του θα είχαν την ίδια μοίρα, οπότε μετά από διάφορες έρευνες, πήγε αμέσως στον Doni και τον Turkan. Ο Σαντίκ, ο οποίος συγχώρεσε τον Ντέριγια, ζήτησε από τις κόρες του τη βοήθεια μετά από πολλά χρόνια για να αποκαταστήσει τους οικογενειακούς δεσμούς που είχαν βιώσει πριν από χρόνια.

Καθώς η θεραπεία του Ντον συνεχιζόταν, η Αϊλίν ενοχλήθηκε πολύ από την ατελείωτη αγάπη πριν από χρόνια. Η Αϊλίν, που άρχισε να μαλώνει με τον Σερντάρ, ζήτησε αμέσως από τον Σερντάρ να λύσει αυτό το ζήτημα. Από την άλλη, ο Σερντάρ έδωσε τα καλά νέα ότι η θεραπεία του Doner’3 πήγε καλά και ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έστειλαν στο εξωτερικό ήταν επίσης καθαρά. Επιστρέφοντας στο ταχυδρομείο για να ενημερώσει τον πατέρα του για τις εξελίξεις, συναντήθηκε με μεγάλη προσοχή από τον Ουζάι.

Ο Ρούκαν σκέφτηκε ένα νέο σχέδιο για τον Σόμερ, ο οποίος ήταν στη φυλακή όλο αυτό το διάστημα, και ανέλαβε δράση για να βγάλει τον γιο του από τη φυλακή. Για να βγάλει τον γιο του από τη φυλακή και να πάρει την επιμέλεια της κόρης του Τουρκάν από τον Σόμμερ, έβαλε τον Τούρκαν να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους που είχε ορίσει.

Αυτό που δεν μπορούσε να προβλέψει ο Ρουκάν, που πήγε στο σπίτι του Τουρκάν για να βγάλει τον Σόμερ από τη φυλακή, ήταν τι θα του συνέβαινε.

Όταν οι φωνές έγιναν πιο δυνατές κατά τη διάρκεια της συνομιλίας στο σπίτι του Τουρκάν, ο Ρουκάν δεν μπορούσε πλέον να ελέγξει τα νεύρα του. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας μεταξύ των δύο, όταν ο Τουρκάν πήρε το μαχαίρι που είδε στον πάγκο, ο Ρουκάν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να αποτρέψει ό,τι θα μπορούσε συμβεί.

Από την άλλη, με βάση όσα είχε μεταφέρει στη Σεβίλλη ο Καρτάλ, ο οποίος σχεδίαζε να σκοτώσει και τους δύο γιους του Οζέρ, η Σεβίλλη προστάτεψε τον Μουσταφά από τον Καρτάλ και τον προειδοποίησε. Η Σεβιλάι είπε στον Μουσταφά για τη συνομιλία της με τον Καρτάλ. Είπε ότι ο Καρτάλ θα τον στριμώξει επίσης.

Η Ρουκάν, που ήθελε ο Τουρκάν να αποσύρει αμέσως το παράπονό της, έκανε όπως είπε ο Ρουκάν και ο Τουρκάν απέσυρε το παράπονό της, μη γνωρίζοντας τι θα της συνέβαινε. Αν και ο Καρτάλ τον προειδοποίησε για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν απέσυρε το παράπονό του, ο Τουρκάν, που είχε κολλήσει ανάμεσα στους δυο τους, τάχθηκε στο πλευρό του Σόμερ και η Καρτάλ χρησιμοποίησε το τελευταίο της ατού κατά του Τουρκάν. Σε απάντηση στην Τουρκάν που απέσυρε το παράπονό της για τον Σόμερ, η Τουρκάν υπέστη νευρικό κλονισμό αφού η Καρτάλ είπε ότι δεν θα τον χωρίσει.

Από την άλλη, όταν το σχέδιό του λειτούργησε όπως ήθελε, ο Ρουκάν πήγε στο σπίτι του πατέρα του Τουρκάν με την αστυνομία αφού η επιμέλεια του εγγονού του μεταφέρθηκε στον Σόμερ. Ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Ρουτσάν και του Σαντίκ, ο οποίος πήρε τον εγγονό του υπό αστυνομική παρακολούθηση.