Έγραψε η Kubra Unlu!  Το μεγάλο μυστικό στο Wishing Stone

Έγραψε η Kubra Unlu! Το μεγάλο μυστικό στο Wishing Stone

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Έγραψε η Kubra Unlu!  Το μεγάλο μυστικό στο Wishing Stone


Η επιτυχημένη σειρά, που σύστησε το κοινό με το 8ο επεισόδιο της, ήρθε μπροστά στο κοινό με ιλιγγιώδη υψηλό ρυθμό. Τα γεγονότα που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα στη σειρά, που προβλήθηκε την Τετάρτη, έφεραν το κοινό σε φρενίτιδα.

Ενώ μοιράζεται με το κοινό το γεγονός ότι οι Ronas δεν είναι μόνο μια χρήσιμη, πλούσια οικογένεια αλλά και οι πιο σημαντικοί έμποροι όπλων στη χώρα, ο χαρακτήρας του Mustafa Yilmaz ετοιμάζεται να γνωρίσει τη νέα του ταυτότητα. Ο Ντιλέκ Τας με τη λαμπρή ιστορία του είναι στο Kanal D κάθε Τετάρτη στις 20.00!

Ανάμεσα στα γεγονότα που συνέβησαν στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, οι άτυχοι της σειράς? Αν και συμπεριφέρεται σαν τον χαρακτήρα του Μουσταφά Γιλμάζ, φαίνεται ότι θα υπάρξει περιεχόμενο που θα μετατραπεί σε αστυνομική ιστορία της εποχής του.

Από τη μια, μια απρόσμενη ιστορία αγάπης, από την άλλη, ένας πατέρας που βιάζεται να επιβιώσει για την κόρη του, με μια νέα ταυτότητα να παλέψει ενάντια σε ό,τι συμβαίνει σε αυτόν τον κύκλο, χωρίς να περιπλανηθεί στο κακό και το κακό. …

Η μεγαλύτερη επιτυχία της σειράς είναι ότι τα γεγονότα επεξεργάζονται προσεκτικά και παρουσιάζονται μπροστά μας. Ο νέος χαρακτήρας Kublai, ο οποίος εντάχθηκε στη σειρά αυτή την εβδομάδα, είναι μια ένδειξη ότι η σειρά θα πάει προς την κατεύθυνση που ανέφερα.

Πιστεύεται ότι ο χαρακτήρας του Kublai, ο οποίος παίζει στη σειρά, στην οποία ήταν ο διάσημος ηθοποιός Savas Ozdemir, ήταν ακριβώς το όνομα αυτής της ισορροπίας. Ο Κουμπλάι, ο οποίος εμφανίστηκε στο όγδοο επεισόδιο, εμφανίστηκε ξαφνικά στον Μουσταφά και έκανε μια απρόσμενη προσφορά. Η άφιξη του Κουμπλάι θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Το καστ της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Salih Bademci, Hazal Subashi και Ozan Dolunai, περιλαμβάνει: Συμμετέχουν πετυχημένα ονόματα όπως οι Elif Dogan, Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibashi, Čiček Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagoz, Lena Naz Kalajdzi και Omer Toprak Yilmaz.

Το σενάριο της Dilek Tası, σε σκηνοθεσία Volkan Kocaturk, έγραψε ο Can Sinan. Έρχομαι σε αυτό που συνέβη στην άλλη πλευρά στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, όπου όλα τα μυστικά παρατίθενται το ένα μετά το άλλο.

Μη μπορώντας να απαλλαγεί από τον Μουσταφά, ο Macide τον υπέγραψε ξανά. Ανέφερε στην έκθεσή του ότι μια νεαρή κοπέλα βοήθησε τον Μουσταφά, ότι ήταν επίσης ένοχη και ότι πρέπει να συλληφθούν.

Ενώ ο Μουσταφά, ο οποίος περικυκλώθηκε ξανά στη συνάντηση, παραδόθηκε στην αστυνομία, ο Φίγκεν κατευθύνθηκε προς το σπίτι. Μη μπορώντας να καταλάβει τι συνέβαινε, ο Φίγκεν άρχισε να ψάχνει για νόημα. Από την άλλη, ο Μουσταφά, κουρασμένος από όλη αυτή την παράνομη πάλη, δέχτηκε την πρόταση του φίλου του για μια νέα ζωή με νέα ταυτότητα.

Η Macide ανέλαβε ξανά δράση για να βάλει τέλος στις εμπειρίες της στον δρόμο που πήρε για τον εγγονό της Sinan και να πετύχει άμεσα αποτελέσματα. Φοβούμενος ότι ο Macide θα πετύχαινε τον στόχο του, ο Omer μίλησε στον Harun Ron για την κατάσταση. Η απάντηση του Χαρούν έκανε τον Ομέρ να νιώσει λίγο καλύτερα. Η Φιγκέν προσπάθησε να μιλήσει στον πατέρα της Ομέρ. Εξέφρασε αμφιβολίες ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναφέρει τον Μουσταφά.

Ο Μουσταφά, που δραπέτευσε για άλλη μια φορά από την αστυνομία, πήρε νέα ταυτότητα με την υποστήριξη των φίλων του. Αμέσως μετά τη διαδικασία, ο Μουσταφά έτρεξε στο Figen και μίλησε για το τι συνέβη και το νέο του όνειρο.

Ενώ όλα αυτά συνέβαιναν στη βίλα, ο Μουσταφά, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την αλήθεια του γιατί η Τζεμρέ βρισκόταν σε εκείνη τη βίλα, επιτέθηκε στον Χαρούν Ρον. Η αστυνομία εισέβαλε στην έπαυλη κατά τη διάρκεια της επίθεσης και συνέλαβε ξανά τον Μουσταφά. Η αστυνομία, που πήρε την ταυτότητα του Μουσταφά, χρησιμοποίησε πλαστά έγγραφα. Ο Μουσταφά, για άλλη μια φορά χωρισμένος από την κόρη του, ανακρίθηκε. Είπε ότι η κόρη του υιοθετήθηκε και ήταν στη Villa Rona για να είναι κοντά της.

Μουσταφά, ο οποίος σοκαρίστηκε με όσα έμαθε κατά την ανάκριση. Έμαθε ότι οι Ronas ήταν οι μεγαλύτεροι έμποροι όπλων στη χώρα. Σε αυτό το σημείο, η προσφορά συνεργασίας της αστυνομίας στον Μουσταφά έθεσε τον Μουσταφά σε έναν δρόμο που αγνοούσε.

Η Sevda προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το παρελθόν της στην αγκαλιά του Kenan. Ενώ προσπαθεί να εξαπατήσει τον Κενάν, ο Έμπρου, από την άλλη πλευρά, ονειρεύεται να γίνει διάσημος. Έπεσε στα προδοτικά σχέδια του Άρας.

Αποδεχόμενος τη συνεργασία της αστυνομίας, ο Μουσταφά επέστρεψε στη βίλα δίπλα στον Φιγκέν. Ρώτησε τη Φίγκεν αν θα ήταν μαζί του στη νέα του ζωή. Ο Φίγκεν είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει αυτήν την κατάσταση τώρα. Ο Μουσταφά, λυπημένος από τη σκέψη να πάρει την κόρη του και να φύγει από τη Φιγκέν, άφησε τη Φιγκέν με δάκρυα στα μάτια.

Από την άλλη, η Φιγκέν, που παρέδωσε την Τζεμρέ στον πατέρα της, αυτή τη φορά έψαχνε την αλήθεια για τον εαυτό της. Το Macide ανήκει στον Cemre.

Αν και η Φίγκεν άκουσε τη συνομιλία της μητέρας και του πατέρα της και προσπάθησε να καταλάβει αν κάτι κρυβόταν, όταν δεν μπορούσε να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε, αποφάσισε να περάσει από τον χαρτοφύλακα του Μασίντ.

Ο Μουσταφά, από την άλλη, συμφώνησε να συνεργαστεί με την αστυνομία και του αφαίρεσε την ελευθερία. Ο Μουσταφά αποφασίζει να επιστρέψει στη βίλα για να πει στη Φιγκέν ότι θα δημιουργήσει ένα νέο τάγμα και ότι δεν υπάρχει καμία κατάσταση που θα τον απαιτούσε να φύγει με την κόρη του. Έμαθε την αλήθεια για τον Φίγκεν από ένα έγγραφο που έδωσε ο Κουμπλάι.