Έγραψε η Kubra Unlu!  Το Kanal D θα αντιμετωπίσει την Τουρκία με το «έχω πρόβλημα»!

Έγραψε η Kubra Unlu! Το Kanal D θα αντιμετωπίσει την Τουρκία με το «έχω πρόβλημα»!

10 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Έγραψε η Kubra Unlu!  Το Channel D θα αντιμετωπίσει την Τουρκία με το «Έχω πρόβλημα»!


Η σειρά με πρωταγωνιστές τους Birce Kalai και Mert Fırat άφησε το στίγμα της χθες το βράδυ. Κύριο θέμα του δείκτη, που κατατάσσει την οικογενειακή επικοινωνία στις βασικές αξίες της, είναι η ψυχολογία παιδιού-εφήβου, που αντιπροσωπεύει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα.

Η σειρά, που πρέπει να δουν όλα τα μέλη της οικογένειας μαζί, κέρδισε τις καρδιές όλων των τηλεθεατών από 7 έως 70 ετών με το πρώτο της επεισόδιο.

Η σειρά, που αγγίζει καρδιές, θεραπεύει ανθρώπους, δίνει σημασία στην ηθική των θεμάτων και πλαισιώνει το μεγαλύτερο πρόβλημα του σήμερα με τις αξίες του να είσαι πραγματικός γονιός, να μεγαλώνεις και να πλάθεις παιδιά, κατάφερε να προσελκύσει το κοινό στην οθόνη με την πρώτη επεισόδιο.

Στο σενάριο, που λογικά σχεδιάζει το θέμα των νέων που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσω της κλινικής, ελήφθη υπόψη και η ιστορία της αποτελεσματικής επανένταξης των παιδιών μας, καθένα από τα οποία είναι πολύτιμο και πολύτιμο, στην κοινωνία.

Ο εξέχων χαρακτήρας της σειράς, ο Nilufer, είναι ένας χαρακτήρας που αφιερώνεται σε παιδιά και νέους που έχουν προβλήματα με αυτή την έννοια. Αυτή η ζωή, αφιερωμένη στην επίλυση προβλημάτων με σωστές μεθόδους επικοινωνίας, εμφανίζεται ως σωτήρια σε όλη τη σειρά.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του σεναρίου, εκτός από το ότι έχει μια πρωτότυπη ιστορία, είναι ότι η κατάσταση κάθε χαρακτήρα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά με σχέση αιτίου-αποτελέσματος.

Από την άλλη, στη σειρά, δεν υπάρχουν μόνο εξαιρετικοί γιατροί που είναι αφοσιωμένοι στο επάγγελμά τους και στα παιδιά τους. Με απλή γλώσσα, μεταφέρθηκε ότι όλοι είναι άνθρωποι, ότι κάθε άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα στη ζωή του και τρόπους αντιμετώπισης τους.

Δίνοντας προσοχή στην ηθική του προβλήματος και πλαισιώνοντας το μεγαλύτερο πρόβλημα του σήμερα με τις αξίες της εκπαίδευσης και τη διαμόρφωση των παιδιών, η σειρά κατάφερε να προσελκύσει το κοινό στην οθόνη με το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Γιατί λειτούργησε ως προειδοποίηση και οδηγός για όσους δεν είχαν ακόμη το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ο καθένας μας έχει δει και βιώσει στη ζωή του.

Το γεγονός ότι η μουσική της σειράς επιλέχθηκε προσεκτικά ήταν και πάλι το αποκορύφωμα της σειράς. Το δημοφιλές τραγούδι «Bir Derdim Var» του Mor Ve Otesi θα είναι πολύ αποτελεσματικό στο ταξίδι της σειράς.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι ότι το Kanal D, που συνεχίζει να κάνει τη διαφορά με τα έργα του που υπηρετούν την πεποίθηση ότι «η κοινωνική πρόοδος πρέπει πρώτα να γίνει στην οικογένεια», καταφέρνει να κατευθύνει τον τομέα με το «Έχω πρόβλημα».

Η σειρά, που είναι ένα συγκινητικό και θεραπευτικό έργο, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.