Έγραψε η Kubra Unlu!  Το The Verdict είναι στο Channel D με την 3η σεζόν του!

Έγραψε η Kubra Unlu! Το The Verdict είναι στο Channel D με την 3η σεζόν του!

25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Έγραψε η Kubra Unlu!  Το The Verdict είναι στο Channel D με την 3η σεζόν του!


Η «Κρίση», που μπήκε γρήγορα στη ζωή μας, ξεκίνησε τη νέα σεζόν με ένα εκρηκτικό επεισόδιο.

Η σειρά, που προβάλλεται τη δική της μέρα και ώρα, θα συνεχίσει να προβάλλεται στο Channel D κάθε Κυριακή στις 20:00.

Η σειρά, που είναι φαβορί στους εβδομαδιαίους διαγωνισμούς τηλεθέασης και βρίσκεται πάντα στην πρώτη τριάδα της κατάταξης, τερμάτισε στην πρώτη θέση χθες το βράδυ.

Μπορεί να ειπωθεί ότι η σειρά ανεξάρτητων ιστοριών που αφηγήθηκε ο Σάμα Εργκένεκον, μετά από μια σύντομη υπενθύμιση της περασμένης σεζόν, ξεκίνησε γρήγορα τη σεζόν και κόλλησε κυριολεκτικά τους θαυμαστές της «Κρίσης» στην οθόνη.

Γιατί χθες, στις 19:00 και στις 12:00, μόνο τα γεγονότα της σειράς και η πλοκή της ιστορίας συζητήθηκαν και γράφτηκαν σε όσες κοινωνικές πλατφόρμες μπορείς να σκεφτείς.

Ενώ το επεισόδιο 64 έχει να κάνει με την αισθητική, είναι επίσης ένα μέρος όπου λαμβάνεται υπόψη η ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα.

Νομίζω ότι το άκουσμα των γλυκών, ευαίσθητων λέξεων του πρωταγωνιστή για το θέμα της βίας κατά των γυναικών έκανε όλους τους θεατές της σειράς χαρούμενους.

Το θέμα της «βίας κατά των γυναικών», ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά μας προβλήματα, αντιμετωπίστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με τις δηλώσεις του εισαγγελέα. Ελπίζω ότι αυτού του είδους η εργασία, που είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά στοιχεία στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και τον μαζικό προσανατολισμό, θα αναφέρεται και θα βλέπουμε συχνότερα…

Το Verdict, που άφησε το κοινό να αναρωτιέται αν ο Ilgaz ήταν νεκρός στο τέλος της περασμένης σεζόν, μπήκε στη σεζόν με μια νέα ιστορία κατά τη διάρκεια του χρονικού άλματος και το κοινό έμεινε με εντελώς διαφορετικές ερωτήσεις στο τέλος του επεισοδίου. . Η Sema Ergenekon έγραψε ένα μυθιστόρημα από μόνη της με αυτό το επεισόδιο της σειράς και ο σκηνοθέτης Ali Bilgin γοητεύτηκε από αυτές τις στιγμές.

Ένα άλλο που αναφέρεται για το επεισόδιο είναι αυτό που συνέβη στη σκηνή Kuchukchiftlik. Η Funda Arar, η έκπληξή της ήταν και εκπληκτική και καλά μελετημένη. Αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να είναι χειρότερο από έναν τραγουδιστή. Η διαπλοκή της ιστορίας είναι πολύ στοχαστική.

Το κοινό εξεπλάγη όταν ο Ilgaz, ο οποίος πιστεύονταν ότι ήταν νεκρός, δεν πέθανε στην πραγματικότητα και αυτός και ο Ceilin απέκτησαν ένα παιδί. Ποια άλλα ζητήματα πιστεύετε ότι εξέπληξαν το δικαστικό σώμα με το άρθρο 64;

Ο Ceilin και ο Ilgaz είναι οι νέοι εισαγγελείς,

Η Τζέκτα είναι για άλλη μια φορά μια από τις βαρετές πρωταγωνίστριες και εργάζεται για έναν νέο δικηγόρο που στην πραγματική ζωή θα λέγαμε δυσάρεστο. Επιπλέον, ο Νιλ είναι ερωτευμένος με τον Ιλγκάζ…

Τα παιδιά ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το επεισόδιο. Υπάρχει παιδί από τον γάμο της Τζαελίν και της Ιλγκάζ ή πού και πώς μπήκαν οι κόρες που βλέπουμε στις ζωές των δύο αδερφών; Οι δύο βόμβες ήταν το θέμα και το ερώτημα…

Φαίνεται πως θα δούμε πολλά αυτή τη σεζόν αν ο έρωτας της Πάρλα και της Τσινάρ θα έχει αίσιο τέλος ή θα εξελιχθεί σε εντελώς διαφορετικές ιστορίες. Η Tugce, κόρη του Επιτρόπου Eren, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της και έγινε μια ευκίνητη και γρήγορη σκέψη αστυνομικός.

Ο Μετίν, ο επίτροπος, αθωώθηκε και συνέχισε την καριέρα του από εκεί που σταμάτησε. Ωστόσο, ο παππούς Μερντάν μας ήρθε με ένα όνειρο να εγκατασταθεί κάπου μακριά, που δεν νομίζω ότι πρέπει να πάει, να παραμείνει ο παππούς των ιστοριών και των νέων μωρών.

Το κορίτσι που είδαμε ως κόρη της Jaylin στην αρχή του επεισοδίου μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιανού κόρη είναι στο τέλος του επεισοδίου, αναμνήσεις αναδρομής και τα ερωτήματα που εγείρονται σε αυτές τις αναμνήσεις είναι μεταξύ των θεμάτων της βραδιάς.

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά The Verdict, που μπήκε ξανά στη ζωή μας με το ευχάριστο και γρήγορο ξεκίνημα της σεζόν, φαίνεται ότι θα συνεχίσει να διατηρεί τη θέση της στην ατζέντα κάνοντας μας να μιλάμε γι’ αυτήν κάθε Δευτέρα στη νέα σεζόν.