Έκπληξη Macit Koper στην τηλεοπτική σειρά “Iargı”

Έκπληξη Macit Koper στην τηλεοπτική σειρά “Iargı”

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Έκπληξη Macit Koper στην τηλεοπτική σειρά


Η ετυμηγορία, για την οποία μιλούσαν στην Τουρκία και τον κόσμο σε κάθε επεισόδιο και ήταν η πρώτη στο κοινό, ξεκίνησε γρήγορα την τρίτη σεζόν της. Ο πρωταγωνιστής Macit Koper θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς, το οποίο κράτησε το κοινό κολλημένο στην οθόνη την περασμένη εβδομάδα. Ήταν θέμα μεγάλης περιέργειας με το τι είδους χαρακτήρας θα εμφανιζόταν στην οθόνη ο Κόπερ.

Στο καστ της δημοφιλούς σειράς? Kaan Urgancıoglu, Pınar Deniz, Huseiin Avni Danial, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeino Eracar, Ugur Aslan, Arda Anarat, Pınar Caglar Gencturk, Nilgun Turksever, Onur Ozaiturk, Kahia Feren Seydin, Kahij Ferien Oz Seydin, Follow him, μάστερ και νέα ονόματα όπως οι Muge Bairamoglu, Cagla Demir, Beren Nur Karadis, Zeinep Atılgan, Merve Ates, Gece Isık Demirel, Duigu Serin, Tolga Canbeili και Alican Altun Onur Tekin.

Η σειρά Verdict, στην οποία ο επικεφαλής συγγραφέας Seme Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη Ali Bilgin, είναι στο Channel D με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο την Κυριακή στις 20.00.