Έκτακτα νέα: Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  Ποιος πήγε στο MasterChef την 1η Οκτωβρίου 2023;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!

Έκτακτα νέα: Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef; Ποιος πήγε στο MasterChef την 1η Οκτωβρίου 2023; Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!

1 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Έκτακτα νέα: Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  Ποιος πήγε στο MasterChef την 1η Οκτωβρίου 2023;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!


Ανακοινώθηκε το αποκλεισμένο όνομα του διαγωνισμού MasterChef Τουρκίας αυτής της εβδομάδας, που μεταδίδεται στο TV8 και στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετείχαν οι Somer Sivrioglu, Danilo Zanna και Mehmet Ialcınkaia. Ποιος όμως εξαλείφθηκε;

Ποιος πήγε στο MasterChef;

Το όνομα που θα εξαλειφθεί στο MasterChef θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι Batuhan, Eren, Kıvanc, Esra, Barıs, Ugur και Tania είναι μεταξύ των ονομάτων που μπαίνουν στο pot.
Η Esra ήταν το πρώτο όνομα που γλίτωσε από τον γύρο του αποκλεισμού. Ο Μπάρις παρήγαγε το δεύτερο καλύτερο πιάτο της βραδιάς και εξασφάλισε ότι θα παραμείνει στον διαγωνισμό για άλλη μια εβδομάδα.

Τρίτη θέση της βραδιάς ήταν ο Έρεν.

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στους τέσσερις τελευταίους ήταν οι Ugur, Tanja, Batuhan και Kivanc. Το Chef’s Plate θα καθορίσει τον διαγωνιζόμενο που θα αποκλειστεί από αυτά τα τέσσερα ονόματα.

Οι διαγωνιζόμενοι που κάνουν το καλύτερο πιάτο του Chef Somer θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται.

Το όνομα του πιάτου του Chef Sommer είναι Perde Pilaf…

Έκτακτα νέα: Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  1 Οκτωβρίου 2023 Ποιος αποχώρησε από το MasterChef;  Ορίστε ένα επίθετο για να αποχαιρετήσετε τον διαγωνισμό.