Αποτελέσματα αξιολόγησης Σάββατο, 04.11.2023!  Αποτέλεσμα βαθμολογίας Gonul Dagı, Mi Brothers Masterchef…

Αποτελέσματα αξιολόγησης Σάββατο, 04.11.2023! Αποτέλεσμα βαθμολογίας Gonul Dagı, Mi Brothers Masterchef…

5 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Αποτελέσματα αξιολόγησης Σάββατο, 04.11.2023!  Αποτέλεσμα βαθμολογίας Gonul Dagı, Mi Brothers Masterchef...


Ως γνωστόν, κάθε πρωί δημοσιεύονται τα αποτελέσματα βαθμολογίας της προηγούμενης ημέρας. Με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων βαθμολογίας των εκπομπών που μεταδίδονται στις 4 Νοεμβρίου αναρωτιέται κανείς ποιες παραγωγές βρίσκονται στην πρώτη θέση. Οι χθεσινές παραγωγές με τις περισσότερες προβολές καθορίστηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της τηλεθέασης των εκπομπών που μεταδόθηκαν στις 4 Νοεμβρίου. Συνολικά, το «Gonul Dagı», που προβλήθηκε στην TRT1, κατέλαβε την πρώτη θέση, το «Mi Brothers», που προβλήθηκε στο ATV, κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το «Gonul Dagı Summari», που προβλήθηκε στην TRT1, ήταν στην τρίτη θέση.

Στον όμιλο της ΕΕ, το «Gonul Dagı», που μεταδόθηκε επίσης στο TR1, κατέλαβε τη 2η θέση, το «Masterchef Turkey All Star» μεταδόθηκε στο TV8 και το «Guldur Guldur Show Recap» κατέλαβε την 3η θέση.

Κριτικά Αποτελέσματα Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023 Gonul Dagı, Mi Brothers Masterchef Κρίνοντας Αποτελέσματα...Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές παίζονται απόψε;

Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές παίζονται απόψε;