Αυτή ήταν η θέληση του Civan Canova!  Τα έσοδα από το ‘Κάπι’ δωρήθηκαν στο LOSEV

Αυτή ήταν η θέληση του Civan Canova! Τα έσοδα από το ‘Κάπι’ δωρήθηκαν στο LOSEV

21 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Αυτή ήταν η θέληση του Civan Canova!  Τα έσοδα από το 'Κάπι' δωρήθηκαν στο LOSEV


Η έκθεση Kapljica, που ήταν όνειρο του Civan Canova κατά τη διάρκεια της ζωής του και για την οποία συνέχισε τις προετοιμασίες του, ο οποίος συμμετείχε σε δημοφιλή έργα όπως “Čiček taxi”, “What is the Fatmagul’s έγκλημα;”, “Karadayi” και Paramparča, θα είναι που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου 2023 στην πρώτη επέτειο του θανάτου του ηθοποιού. Γνώρισε λάτρεις της τέχνης στο Kethuda Hammam.

Στην έκθεση, όπου η θέληση του καλλιτέχνη εκπληρώθηκε από την οικογένειά του, όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων ζωγραφικής διατέθηκαν στο Ίδρυμα για τα Παιδιά με Λευχαιμία (LOSEV).

Η αδερφή του ηθοποιού Kumru Tibbett είπε: «Όσοι ήρθαν στην έκθεση ίσως θυμούνται ότι γράψαμε μια σημείωση στην εισαγωγή: «Η τέχνη και τα παιδιά είχαν μια ιδιαίτερη θέση στον κόσμο του Civan. Από αυτή την άποψη, όλα τα έσοδα από την έκθεση Πώληση έργων ζωγραφικής κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διατεθούν στο όμορφο όνομά του, αυτά τα δύο κομμάτια της καρδιάς του.” του φίλου μας, μεταφερθήκαμε με τον τρόπο που θέλαμε κατά την προπαρασκευαστική φάση της έκθεσης».

Ο Kumru Tibet είπε: «Ήμασταν μόνο μεσάζοντες μεταξύ αυτών που αγόρασαν τους πίνακες του Civan και του LOSEV. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι για αυτό. Εμείς, ως οικογένεια του Civan, ευχαριστούμε και τα δύο μέρη. Όσοι θέλουν να κρατήσουν τη μνήμη του Civan στο σπίτι και τη ζωή τους και έχουμε τη φωτογραφία του Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργατικούς ανθρώπους που την πήραν. Ένα μέρος της ζωής μας θα ζήσει τώρα μαζί σας. Ευχαριστούμε τον LOSEV για μια σχολαστική, ευαίσθητη, προσεκτική και κομψή προσέγγιση και διάλογος.Τι είπε ο Civan· Η ζωή πολλαπλασιάζεται καθώς μοιράζεται. Όταν πολλαπλασιάζεται, γίνεται πιο πολύτιμο και σημαντικό.». Με ατελείωτη λαχτάρα και αγάπη» εξήγησε.