Γιατί πέθανε η Seda Fetahoglu;  Ποιος είναι τα παιδιά Δεν ακούνε Σουλτάνος;  Αυτοκτόνησε;

Γιατί πέθανε η Seda Fetahoglu; Ποιος είναι τα παιδιά Δεν ακούνε Σουλτάνος; Αυτοκτόνησε;

27 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Γιατί πέθανε η Seda Fetahoglu;  Ποιος είναι τα παιδιά Δεν ακούνε Σουλτάνος;  Αυτοκτόνησε;


Η Seda Fetahoglu ήταν γνωστή για τον χαρακτήρα της Sultan στο Children’s Duimasi. Δίπλα στο σώμα του Φεταχόγλου, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Cocuk Duimasın, Yalan Dunia και Sihirli Annem, βρέθηκαν ένα όπλο με άδεια και μια άδεια θήκη. Αναφέρθηκε ότι ο καλλιτέχνης, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι αυτοκτόνησε την επομένη των γενεθλίων του, είχε και αντικαταθλιπτικά στην τσάντα του.

Γιατί πέθανε η Seda Fetahoglu;

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10:00 στην περιοχή Gumussui Omer Avni, στο πάρκο Μαρτύρων της 10ης Δεκεμβρίου. Ένα άτομο που άκουσε τους πυροβολισμούς ενώ περπατούσε στο πάρκο πήγε προς το σημείο από το οποίο έβγαινε ο ήχος και είδε μια γυναίκα πεσμένη στο γρασίδι με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Μετά την ειδοποίηση, ιατρικές και αστυνομικές ομάδες έσπευσαν στο σημείο. Οι ιατρικές ομάδες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα πέθανε.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών ομάδων, μαθεύτηκε ότι το πτώμα ανήκε στον Sedi Fetahoglu, ηθοποιό από τον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης, που πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως οι Çokuk Duymasin, Jalan Dunya και Sihirli Anem. Δίπλα στη σορό του Φεταχόγλου, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι αυτοκτόνησε, βρέθηκε ένα πιστόλι με συστημένη άδεια κατοχής και μια άδεια θήκη. Υποστηρίχθηκε ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είχε και αντικαταθλιπτικά στην τσάντα του, αγόρασε σήμερα ένα όπλο. Στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής μετά από εξέταση μεταφέρθηκε η σορός της Σέντα Φεταχόγλου, η οποία διαπιστώθηκε ότι αυτοκτόνησε μια μέρα μετά τα γενέθλιά της.

Ο Tugrul Yuksel, ένας από τους κατοίκους του οικισμού, είπε: «Ήρθα εδώ όταν είδα το ασθενοφόρο και την αστυνομία». Άκουσα ότι αυτοπυροβολήθηκε και ότι ήταν αυτοκτονία. Δεν μπορούσαμε να μάθουμε ποιος ή τι συνέβη, αλλά ακούσαμε μόνο ότι ήταν καλλιτέχνης. Η αστυνομία πάντως δεν μας πλησίασε, οπότε παρακολουθούσαμε από απόσταση».

Ο αρχηγός της γειτονιάς Omer Avni Ayshen Bingol είπε: «Το ασθενοφόρο πέρασε γύρω στις 10:00 και το είδα. Έχουμε μια ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη γειτονιά μας και στη συνέχεια ένας γείτονας από εκεί έγραψε ότι μια γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε στη γειτονιά. έτρεξε και ρώτησε την αστυνομία τι συνέβη. Γεννήθηκα το 1979. Είπαν ότι η γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο και πέθανε. ‘Μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι?’ Ρώτησα και μου είπαν «όχι». Αργότερα ακούσαμε στο κοινωνικό δίκτυο της γειτονιάς μας ότι ο εκλιπών ήταν ηθοποιός. Έτσι έμαθα. Δεν μένει σε αυτή τη γειτονιά, ήρθε απ’ έξω. Και πάλι, για το Πώς το έμαθα από μια γειτόνισσα, μόλις αγόρασε ένα όπλο σε ένα μηχανουργείο και ήρθε εδώ: «Καθόταν εκεί, τον πυροβόλησε στο κεφάλι», είπε.

Ενώ η σορός της Σεντά Φεταχόγλου μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής μετά την αστυνομική εξέταση, αναφέρθηκε ότι η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται και ότι δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο πάρκο. Στο μεταξύ, το σημείωμα «Love life, care of your body» κάτω από την ανάρτηση του ηθοποιού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου τράβηξε την προσοχή.

Γιατί πέθανε η Seda Fetahoglu;  Ποιος είναι ο Duimasın Sultan των παιδιών;  Αυτοκτόνησε;