Δήλωση του Ουφούκ Μπαϊρακτάρ μετά από καταγγελίες για επίθεση

Δήλωση του Ουφούκ Μπαϊρακτάρ μετά από καταγγελίες για επίθεση

29 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Δήλωση του Ουφούκ Μπαϊρακτάρ μετά από καταγγελίες για επίθεση


Χθες υπήρξαν ισχυρισμοί ότι σημειώθηκε ένοπλη επίθεση σε ένα άτομο σε καφετέρια του ηθοποιού Ufuk Bajraktar στο Jihangir και ότι στο σημείο τραυματίστηκαν 3 άτομα. Δηλώνοντας την ένοπλη επίθεση, ο Μπαϊρακτάρ δήλωσε ότι η επίθεση δεν έγινε στο κατάστημά του αλλά σε ένα σημείο δίπλα του.

Ο ηθοποιός Ufuk Bairaktar, ο οποίος έδωσε δήλωση για την επίθεση στον λογαριασμό του στο Instagram, είπε: “Δημόσια ανακοίνωση για την είδηση ​​που δημοσιεύτηκε σήμερα. Η είδηση ​​της “Ένοπλης επίθεσης σε καφετέρια ή καφετέρια του Ufuk Bairaktar” δημοσιεύτηκε σε ειδησεογραφικούς ιστότοπους σχετικά με την ένοπλη σύγκρουση στην Πλατεία Φιρουζάγκα σήμερα έχει γίνει πλήρης εκμετάλλευση για την υπερβολή των ειδήσεων.» Είναι η είδηση.

Αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω αυτή τη δήλωση για να καθησυχάσω τους αγαπημένους μας. Ένα από τα τρία καφενεία που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο κάτω από το Τζαμί Cihangir Firuzaga μου ανήκει. Τα καφέ βρίσκονται στην πλατεία Firuzaga.

Εξαιτίας της ένοπλης σύγκρουσης που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία Φιρουζάγκα και μεταξύ δύο ατόμων που δεν έχουν σχέση μαζί μας, δυστυχώς, δύο σφαίρες ρισχέτ τραυμάτισαν 2 πελάτες που κάθονταν εκείνη τη στιγμή στο καφενείο. Οι τραυματίες πελάτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με εμάς. «Θα κοινοποιηθεί στο κοινό», είπε.