Η δήλωση του δημάρχου Julio Avsar

Η δήλωση του δημάρχου Julio Avsar

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Η δήλωση του δημάρχου Julio Avsar


Ο Μητροπολιτικός Δήμος Μπαλικεσίρ μετέτρεψε τις εγκαταστάσεις του Αλή Χικμέτ Πασά, που συνέβαλαν στην αθλητική ζωή της πόλης για 44 χρόνια, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό και υγιεινό συγκρότημα μετά από 3 χρόνια δουλειάς. Το αθλητικό συγκρότημα Ali Hikmet Pasha, το μεγαλύτερο αθλητικό και οικιστικό συγκρότημα της περιοχής με έκταση 127.000 τετραγωνικών μέτρων, εγκαινιάστηκε με τελετή που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη μέρα.

Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκαν ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου Balikesir Yucel Iılmaz, ο επαρχιακός διευθυντής για τη νεολαία και τον αθλητισμό Balikesir Adem Ozalp, η διάσημη καλλιτέχνις Hulia Avsar και αθλητές, καθώς και δήμαρχοι, εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων, πρόεδροι επιμελητηρίων, εκπρόσωποι πολιτικά κόμματα και πολίτες.

Ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου Balikesir Yucel Yilmaz περιηγήθηκε στο συγκρότημα με καλεσμένους μετά την τελετή έναρξης.

Ο Iılmaz έπαιξε τον πρώτο του αγώνα τένις με τον Julio Avsar σε ανοιχτό γήπεδο τένις. Ευχαριστώντας τον Avshar, ο Yilmaz είπε: «Σας ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει στο Balikesir».

«Δεν μας άφησες μόνους αυτή την όμορφη μέρα», είπε. Avsar “Έκανες επιτυχημένες βολές για κάποιον που δεν παίζει τένις.” Τα γήπεδα φαίνονται πολύ υγιή. «Ένα υπέροχο αντικείμενο μεταφέρθηκε στο Μπαλικεσίρ», απάντησε.

Ο Αβσάρ δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμος για την υποψηφιότητα όταν αναφέρθηκε ότι το όνομά του αναφέρθηκε για την υποψηφιότητα για τον δήμαρχο Αϊβαλί. Ο καλλιτέχνης είπε: «Αν ήμουν πρόεδρος, θα έφτιαχνα εστιατόρια στην παραλία». «Χτίζω αθλητικά γήπεδα και αναρτώ πανό που προειδοποιούν τους πολίτες για προβλήματα συντήρησης και καθαρισμού», είπε.

Η Hulja Avšarhem, η οποία έγινε γνωστός σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε το 1982, αλλά το στέμμα της έμεινε πίσω επειδή παντρεύτηκε και χώρισε, έχει κάνει όνομα όλα αυτά τα χρόνια με την καριέρα, την ιδιωτική ζωή και την ομορφιά της.

Η Hulia Avsar, η οποία έχει μια κόρη με το όνομα Zehra Cilingiroglu από τον γάμο της με την Kaya Cilingiroglu, την οποία παντρεύτηκε το 1997 και χώρισε το 2005, είναι μεταξύ των ονομάτων που χρησιμοποιούν ενεργά τη σελίδα της στα social media.

Στο Αϊβαλί περνά τους καλοκαιρινούς μήνες η Χούλια Αβσάρ που έκανε όνομα με τις αναρτήσεις της στα social media. Ο Avšar δημοσίευσε τις στιγμές που μάζευε ελιές στον κήπο του τις τελευταίες εβδομάδες. Η Χούλια Αβσάρ συγκέντρωσε ελιές στον κήπο της και στη συνέχεια τις συνθλίβει χρησιμοποιώντας τη μέθοδο σύνθλιψης με πέτρες.

Η Hulia Avsar έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που μοιράστηκε στα social media: «Πρώιμη συγκομιδή από τον κήπο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος; Ο Χακάν με βάζει να δουλέψω».