Η νέα αγάπη του Iremo Derici;  Τα αμοιβαία σχόλια μπέρδεψαν τον κόσμο

Η νέα αγάπη του Iremo Derici; Τα αμοιβαία σχόλια μπέρδεψαν τον κόσμο

30 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Η νέα αγάπη του Iremo Derici;  Τα αμοιβαία σχόλια μπέρδεψαν τον κόσμο


Η Irem Derici, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα της ιδιωτικής της ζωής το τελευταίο διάστημα, ανακοίνωσε ότι αυτή και ο Atakan Isıktutan χώρισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα όνομα με τα σχόλια που έκανε η ίδια και ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Gokhan Fırat ο ένας στον άλλο στο Instagram.

Η Irem Derici (36), που είναι συχνά στην ατζέντα του περιοδικού με την ιδιωτική της ζωή, έχασε την καρδιά της από τον κατά 7 χρόνια μικρότερο από αυτήν αθλητή και πρώην διαγωνιζόμενο στο Survivor Atakan Ishiktutan. Ωστόσο, ήρθαν άσχημα νέα από το ζευγάρι που αναμενόταν να παντρευτεί. Η Irem Derici, η οποία συνάντησε την οικογένεια του αγαπημένου της, ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Atakan Isıktutan και έκανε την εξής δήλωση:

Τα νέα έχουν αρχίσει να μπαίνουν, ας μιλήσουμε από την αρχή για να μην μπει κανείς σε θεωρίες συνωμοσίας. Περάσαμε υπέροχα 8 μήνες με τον Atakan, εξακολουθεί να είναι ο πιο πολύτιμος άνθρωπος στον κόσμο για μένα. Δουλεύουμε όμως με απίστευτα έντονους ρυθμούς και είμαστε κουρασμένοι. Δεν μπορούσαμε να χάνουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν λογικό να χωρίσουμε, για να μην φθείρουμε τον εαυτό μας και μετά να σπάσουμε ακόμα περισσότερο. Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε μια αγάπη που δεν έχω βιώσει ποτέ. Είμαι το πρώτο άτομο που θα καλέσετε σε καλές και κακές στιγμές. Να θυμάστε ότι, είναι ο πιο τζέντλεμαν άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ.

«Αποφασίσαμε να χωρίσουμε πριν λερώσουν τα πράγματα»

Η Derici, η οποία εθεάθη να φεύγει από έναν χώρο στο Cihangir τις επόμενες ημέρες, μίλησε για τον χωρισμό της με τον Isıktutan και είπε: “Τι μπορώ να πω ακριβώς; Κάναμε μια δήλωση. Μπορεί να φαίνεται σαν μια κενή δικαιολογία, αλλά μια σχέση σημαίνει να περνάμε χρόνο μαζί. Είμαι εργασιομανής. Είναι τόσο αξιοπρεπής και καλόκαρδος άνθρωπος που αποφασίσαμε να χωρίσουμε πριν. τα πράγματα λερώνονται και θυμώνουμε ο ένας με τον άλλον».

Ο τραγουδιστής είπε τα λόγια του. «Και αυτός και εγώ προσπαθούμε. Έρχομαι από συναυλία, μετά από 3-4 συναυλίες στη σειρά, δεν μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για τον άντρα που αγαπάς. Γιατί τα χέρια και τα πόδια σου είναι άκαμπτα από την κούραση. Συνήθως οι σχέσεις μου τελειώνουν με καυγάδες και θόρυβο. Δεν ήθελα να είναι έτσι αυτή τη φορά γιατί ο Atakan ήταν πολύ πολύτιμος για μένα.» «Επειδή. Είναι ακόμα. Η ευημερία του είναι πολύ σημαντική για μένα», κατέληξε.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗ?

Πέρασαν περίπου δύο ή τρεις μήνες από τον ξαφνικό χωρισμό και θεωρήθηκε ότι η Irem Derici είχε ταξιδέψει σε μια νέα αγάπη.

Είναι η Irem Derici μια νέα αγάπη;  Τα αμοιβαία σχόλια μπέρδεψαν τον κόσμο

Χθες, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε τις φωτογραφίες της από τη συναυλία της στη σελίδα της στο Instagram, η οποία έχει 8,9 εκατομμύρια followers. Ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Gokhan Fırat σχολίασε την ανάρτηση του Derici με ένα emoticon σε σχήμα καρδιάς. Ο Derici απάντησε στον Fırat με ένα emoji αγκαλιά.

Ακόλουθοι, Irem Derici; “Μανιτάν;”, “Νέος γαμπρός;” και «Δεν μπόρεσα να βρω ούτε μια φωτογραφία του άντρα, του μυστηριώδους γαμπρού».

Είναι η Irem Derici μια νέα αγάπη;  Τα αμοιβαία σχόλια μπέρδεψαν τον κόσμο