Η νέα σεζόν ξεκινά!  Το “Love and Ελπίδα” είναι στο Kanal D κάθε μέρα…

Η νέα σεζόν ξεκινά! Το “Love and Ελπίδα” είναι στο Kanal D κάθε μέρα…

23 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Η νέα σεζόν ξεκινά!  Το


Οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς Elif Eda Baslamishli, Furkan Okumush, Ilajda Orkut και Hakan Dinkol μίλησαν για το «Love and Hope».

ΧΑΚΑΝ ΝΤΙΝΚΟΛ (ΒΟΡΕΙΑ)

Σε αντίθεση με τις τηλεοπτικές σειρές που μεταδίδονται μία φορά την εβδομάδα, εμείς είμαστε καθημερινά στην οθόνη. Κάνουμε περισσότερα. Τα θετικά σχόλια από το κοινό είναι άλλου είδους κίνητρο για εμάς. Νομίζω ότι οι φίλοι μας που έχουν έρθει μαζί μας αυτή τη σεζόν θα συμβάλουν θετικά στην ομάδα. Υγεία στην πρώτη θέση. Μετά από αυτό, εύχομαι σε όλους μια ήρεμη και ευχάριστη σεζόν.

FURKAN OKUMUS (EGE)

«Η συνάντηση με το Αιγαίο με έκανε ενθουσιασμένο και χαρούμενο». Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι ότι είναι αποφασισμένος και στέκεται πίσω από όλες τις αποφάσεις που παίρνει, είτε σωστές είτε λάθος. Η δράση στα σαπούνια της ημέρας είναι εύκολη όταν είναι κάτι που αγαπάς. Είσαι πάντα στα γυρίσματα και περνάς καλά. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, αλλά το απολαμβάνω. Θέλω να είμαι ένας ηθοποιός που συνεχώς εξελίσσεται και μαθαίνει. Έχω πολύ ωραία όνειρα.

EDA ELIF BASLAMISLI (ZAYNEP)

Αισθάνομαι ότι είναι σωστό να επιλέγω έργα που μπορούν να μου προσθέσουν κάτι και στα οποία είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω. Το «Love and Hope» είναι ένα έργο όπως ακριβώς ανέφερα. Η συμμετοχή σε αυτό το έργο με κάνει πιο ευτυχισμένο στη ζωή που ζω.

ILAIDA ORKUT (FORCE)

Η ‘Sıla’ είναι ένα πολύ αφελές, αγνό και καθαρό κορίτσι. Αυτή τη σεζόν θα δούμε μια εντελώς διαφορετική Sıla που είναι παραμελημένη για χάρη των αγαπημένων της προσώπων. Θα στεναχωρηθούμε, θα χαρούμε, θα γελάσουμε. Θα συναντήσουμε μεγάλες εκπλήξεις. Ο ενθουσιασμός και η περιέργεια θα είναι πάντα στα ύψη και ανυπομονώ. Το «North» είναι πολύ επιφυλακτικό. Είμαι πιο ενεργητικός άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τα πάω καλά με κάποιον σαν τον «Kuzei» στην πραγματική ζωή.