Η σύνοδος κορυφής δεν άλλαξε!  Η δικαιοσύνη ήρθε ξανά πρώτη

Η σύνοδος κορυφής δεν άλλαξε! Η δικαιοσύνη ήρθε ξανά πρώτη

2 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Η σύνοδος κορυφής δεν άλλαξε!  Η δικαιοσύνη ήρθε ξανά πρώτη


Ενώ χιλιάδες εγκωμιαστικά σχόλια ξεχύθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το επεισόδιο όπου ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, τα hashtags #Iargı, #Mercan, #Iekta, #Ilgaz κυκλοφόρησαν επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο 65ο επεισόδιο του Justice? Ενώ η Jaileen, που ήθελε να συλλάβει τον Neil, μάλωνε με τον Ilgaz, η Elif εξέπληξε το κοινό κλαίγοντας και πηγαίνοντας στη μητέρα της Eileen και η απόφαση για την κράτηση αναβλήθηκε για μετά τον αρραβώνα με εντολή της γενικής εισαγγελίας Nadida. Καθώς ο Ilgaz έφερε τον Neal στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, ο Iekta προειδοποίησε τον Neal να μην υποτιμά την Jaylin. Ο Jaylin, ο οποίος ανέκρινε τον Neal, δεν πίστευε αυτά που είπε ο Neal και αποφάσισε να τον κρατήσει, αλλά ο Ilgaz άφησε ελεύθερο τον Neal μετά τη συνομιλία του με τον Neal. Ενώ ο Ceilin, που πήγε στο σπίτι της προϊσταμένης Nadida για να της μιλήσει, δεν πήρε την απάντηση που ήθελε, οι αμφίβολες ενέργειες του Γενικού Εισαγγελέα άφησαν πολλά ερωτηματικά στο κοινό. Ο Μερντάν εγκαταστάθηκε οικειοθελώς σε οίκο ευγηρίας. Ενώ η έρευνα για τη δολοφονία που διαπράχθηκε στο ξενοδοχείο ήταν σε εξέλιξη, ο Ilgaz συνέλαβε ξανά τον Nilo με τις πληροφορίες που είχε μάθει. Οι σκηνές αναδρομής από τη στιγμή που ο Ilgaz και ο Ceilin κρατούσαν το μωρό τους Mercan μέχρι τη στιγμή που το έχασαν, κίνησαν την περιέργεια για το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Οι Kaan Urgancioglu και Pınar Deniz είναι οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς, όπου η συγγραφέας Sema Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη Ali Bilgin και ανάμεσά τους Huseiin Avni Danial, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeino Eracar, Ugur Aslan, Arda Anarat, Pınar Caglar Gencturk. , Nilgun Turksever, Onur Ozaidın, Ferit.Τους ακολούθησαν κύριοι και νεαρά ονόματα όπως οι Kaya, Aysen Sezerel, Seda Turkmen, Ulvi Kahiaoglu, Ozlem Turkai, Muluge Zemir Nurdi, Muluge Zemir Deurdi. Nep Atılgan, Merve Ates, Gece Isık Demirel, Duigu Serin, Tolga Canbeili και Alican Altun Onur Tekin.

Το The Verdict είναι στο Channel D το βράδυ της Κυριακής με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο!