Η Dilek Tas είναι στην οθόνη αυτή την εβδομάδα με ένα γρήγορο επεισόδιο.

Η Dilek Tas είναι στην οθόνη αυτή την εβδομάδα με ένα γρήγορο επεισόδιο.

31 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Η Dilek Tas είναι στην οθόνη αυτή την εβδομάδα με ένα γρήγορο επεισόδιο.


Ο Ντιλέκ Τας θα εμφανιστεί στο κοινό με το 8ο επεισόδιο του την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου. Τα γεγονότα θα αποκαλυφθούν ένα προς ένα αυτή την εβδομάδα στη σειρά που έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού με τα τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Ο Μουσταφά, που άντεξε όλες τις κακουχίες για την κόρη του και έκρυψε τον εαυτό του και την ταυτότητά του, θα μάθει τα γεγονότα για την Τζεμρέ και θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένεια Ρόνα για πρώτη φορά. Ο Macide θα αναλάβει δράση για να πραγματοποιήσει την επιχείρηση παρά την αντίθεση όλων. Καθώς η Φίγκεν συνεχίζει να αμφιβάλλει για το ποια είναι πραγματικά, μια πολύ σημαντική συζήτηση θα γίνει μεταξύ της Ασουμάν και της Μαϊσίντι.

Στο καστ της Dilek Tası εντάχθηκε ο διάσημος ηθοποιός Savas Ozdemir. Ο Ozdemir, που θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού στο όγδοο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα, θα δώσει ζωή στον χαρακτήρα του Kublai. Η άφιξη του Κουμπλάι, που εμφανίζεται ξαφνικά ενώπιον του Μουσταφά και κάνει μια απρόσμενη προσφορά, θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Το καστ της σειράς, με πρωταγωνιστές τους Salih Bademci, Hazal Subashi και Ozan Dolunai, περιλαμβάνει: Συμμετέχουν πετυχημένα ονόματα όπως οι Elif Dogan, Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibashi, Čiček Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagoz, Lena Naz Kalajdzi και Omer Toprak Yilmaz.

Η τηλεοπτική σειρά Dilek Tas, σε σκηνοθεσία Volkan Kocaturk και σενάριο Gian Sinan, θα είναι στο Channel D με νέο επεισόδιο την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 20:00.