Θέμα γάμου για την Cagla Sıkel και τον Nail Gonenli

Θέμα γάμου για την Cagla Sıkel και τον Nail Gonenli

8 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Θέμα γάμου για την Cagla Sıkel και τον Nail Gonenli


Η Cagla Sıkel και ο Emre Altug παντρεύτηκαν το 2008. Το ζευγάρι, που είχε δύο παιδιά τα Kuzej και Uzaj, αποφάσισε να χωρίσει το 2015. Μετά από πολλά χρόνια, το διάσημο μοντέλο χώρισε γρήγορα και ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον δικηγόρο Niall Gonenley.

Η Cagla Sıkel απάντησε στα νέα για τον «γάμο» για εκείνη και τον Nail Gonenli ως εξής:

Όσοι δεν έχουν παιδιά να το σκεφτούν. Οι άνθρωποι που δεν έκαναν παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Αν βιώσω κάποιο συναίσθημα στη ζωή μου που μπορεί να πάει πέρα ​​από αυτό, θα το πω, αλλά δεν το έχω βιώσει μέχρι τώρα. Δεδομένου ότι έχω παιδιά στην ατζέντα, κάτι τέτοιο δεν μου περνάει από το μυαλό.

ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Cagla Sıkel και ο φίλος της Nail Gonenli συνελήφθησαν από την κάμερα καθώς έβγαιναν από το δωμάτιο στο Etiler το άλλο βράδυ.

Ο Σίκελ μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο και δεν μίλησε για συζυγικά θέματα. Ο Niall Gonenley μπήκε επίσης στο αυτοκίνητο και έφυγε με την κοπέλα του.

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ»

Από την άλλη, ο Emre Altug, ο οποίος φέρεται να εναντιώθηκε στη σχέση της πρώην συζύγου του, μίλησε πρόσφατα για πρώτη φορά για αυτό το θέμα και χρησιμοποίησε τις εξής δηλώσεις:

Δεν θα κάνω τίποτα απερίσκεπτο για να ανακατευτώ στη ζωή του Cagla. Είμαστε πλέον δύο άνθρωποι που έχουμε γεράσει αρκετά και έχουμε καθιερώσει προσωπικότητες. Φυσικά, θα πάρουμε μόνοι μας τις αποφάσεις για τη ζωή μας. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.