Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο ‘Judgement’!

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο ‘Judgement’!

12 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο 'Judgement'!


Η συναρπαστική αναμονή συνεχίζεται στο Δικαστήριο, όπου κάθε επεισόδιο αναμένεται με ανυπομονησία. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από το νέο επεισόδιο, το οποίο θα καλωσορίσει το κοινό το βράδυ της Κυριακής, ο Ilgaz (Kaan Urgancioglu) και ο Ceylin (Pınar Deniz) περιμένουν τα αποτελέσματα ενός δείγματος μαλλιών που ελήφθη από ένα κουτί με παιδικά ρούχα.

Ενώ οι κύριοι ρόλοι της δημοφιλούς σειράς είναι οι Kaan Urgancıoglu και Pınar Deniz, αυτοί είναι οι Huseiin Avni Danial, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeino Eracar, Ugur Aslan, Arda Anarat, Pınar Caglar Gencturk, Nilgun, Oniurnın Turksever, Onurin Kazidiseverjur, Sezerel, Seda Turkmen, Τον ακολουθούν κύριοι και νέα ονόματα όπως οι Ulvi Kahiaoglu, Ozlem Turkai, Muge Bairamoglu, Cagla Demir, Beren Nur Karadis, Zeinep Atılgan, Merve Ateş, Merve Ateliş, Gece Canbelis Illiga, Decel Canemir Illiga ur Tekin.

Η σειρά Verdict, στην οποία ο συγγραφέας Seme Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη Ali Bilgin, είναι στο Channel D με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 20.00.