Μια επική συναυλία με τον Neil Karaibrahimgil στον Βόσπορο

Μια επική συναυλία με τον Neil Karaibrahimgil στον Βόσπορο

8 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Μια επική συναυλία με τον Neil Karaibrahimgil στον Βόσπορο


Ο Nil Karaibrahimgil ξεκίνησε τη μοναδική βραδιά με μια αξέχαστη έκπληξη. Ο Karaibrahimgil, που ξεκίνησε τη συναυλία με τον Teoman, μια δημοφιλή φωνή της ροκ μουσικής, πλημμύρισε από χειροκροτήματα.

Το δίδυμο, που ερμήνευσε μαζί τα τραγούδια «Φθινόπωρο στην Κωνσταντινούπολη» και «Τύρτα», διπλασίασε το κέφι στα πρώτα λεπτά της συναυλίας.

ΜΕΓΑΛΟΣ ενθουσιασμός

Ο διάσημος καλλιτέχνης έκανε τον Kuruceshme Achikhava να ανοίξει τα φτερά της ψυχής τους και χιλιάδες άνθρωποι σήκωσαν τα δεξιά τους χέρια στον αέρα με το τραγούδι «Pırlanta». Τη βραδιά που μαζεύτηκαν χιλιάδες μουσικόφιλοι, άξιζε να δει κανείς τον ενθουσιασμό νέων και παιδιών που κέρδισαν τις καρδιές τους με τα τραγούδια τους, ειδικά στα τραγούδια «I’m officially in love», «Perry» και «Discoteka».

Η καλλιτέχνις, που έκανε όνομα με τα ρούχα και τη μουσική της, δημιούργησε μια εικαστική πανδαισία με τα δύο κοστούμια της ειδικά έτοιμα για τη σκηνή του Kuruceshma. Η Neel Karaibrahimgil, που εντυπωσίασε με την ατελείωτη ενέργεια και τη σκηνική της ερμηνεία, απάντησε στους θαυμαστές της που χειροκρότησαν στο τέλος της συναυλίας ερμηνεύοντας ένα encore.