Μια τεράστια συνεργασία μεταξύ του Kanal D και της Eagle Films

Μια τεράστια συνεργασία μεταξύ του Kanal D και της Eagle Films

21 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Τουρκία, της οποίας ο όγκος των εξαγωγών στον κλάδο των τηλεοπτικών σειρών και του κινηματογράφου αυξάνεται κάθε χρόνο, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες χώρες στον κόσμο στον τομέα αυτό. Οι τουρκικές τηλεοπτικές σειρές έχουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια θεατές σε 152 χώρες.

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ Σηματοδοτήσει ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»

Το Kanal D, η ναυαρχίδα της τουρκικής τηλεόρασης, υπέγραψε νέο πρότζεκτ με την Eagle Films. Ο πρόεδρος του Demiroren Media TV Group Murat Jançi είπε ότι τα έργα θα συνεχιστούν. “Υπάρχουν πολύ καλά έργα με την Eagle Films. Δώσαμε τα χέρια, ξεκινάμε. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε πολύ καλά πράγματα. Υπάρχει ένα έργο που θα αφήσει εποχή στη χρονιά”, είπε. Ο Jamal Sanna, Διευθύνων Σύμβουλος της Eagle Films, δήλωσε: “Είμαι σίγουρος ότι έχουμε αυτό το συναίσθημα. Το Channel D έχει μια τεράστια καμπάνια διανομής σε όλο τον κόσμο. Ξέρω ότι θα γίνει ένας παγκόσμιος γίγαντας πολύ σύντομα.”

Μια σημαντική συνεργασία μεταξύ του Kanal D και της Eagle Films

«Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΡΑΜΑ»

Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές προσελκύουν πολλά βλέμματα σε πολλές χώρες του κόσμου, από την Ινδία μέχρι τη Βραζιλία, από τη Χιλή μέχρι τη Ρωσία. Αυτή η ιστορία επιτυχίας, που ξεκίνησε από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Ο Τζαμάλ Σάνα δήλωσε: «Ανυπομονούμε η κοινή μας σειρά να έχει μεγάλη επιτυχία όχι μόνο στην Τουρκία αλλά σε όλο τον κόσμο. Εργαζόμαστε στο έργο TELDES με το Kanal D. Το έργο μας είχε μεγάλη επιτυχία στον αραβικό κόσμο. Τώρα, ανυπομονούμε να επεκταθούμε σε διαφορετικές μορφές ταινιών μεταξύ της Eagle Films και του Kanal D. «Εργαζόμαστε για να το βελτιώσουμε», είπε.

Μια σημαντική συνεργασία μεταξύ του Kanal D και της Eagle Films

«ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΡΑΜΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Τζαμάλ Σάνα εξήγησε και τους λόγους του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις τουρκικές τηλεοπτικές σειρές. “Η Τουρκία είναι πάντα πρώτη ή δεύτερη στη Μέση Ανατολή. Εμείς και οι θεατές μας αγαπάμε το τουρκικό περιεχόμενο. Σε διεθνές επίπεδο, μπορώ να πω γιατί τα τουρκικά δράματα έχουν τόση επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο, κυριολεκτικά κυρίευσαν ολόκληρο τον κόσμο. Επειδή έκαναν μια σύγχρονη σύνθεση ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση.» Γιατί το περιεχόμενο είναι πολύ πραγματικό. Η γεωγραφική θέση της Τουρκίας είναι μια γεωγραφία όπου διαδραματίζονται πολλές ιστορίες και οι άνθρωποι την αγαπούν πολύ», είπε.