Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της Ilajda Alisan

Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της Ilajda Alisan

5 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της Ilajda Alisan


Ogulcan Engin και Mirej Daner έδωσαν τέλος στη σχεδόν δύο χρόνια σχέση τους. Υποστηρίχθηκε ότι ο λόγος του χωρισμού ήταν η προσέγγιση του Ενγκίν με τον Ιλάι Αλισάν. Η Mireille Danner, η οποία εθεάθη στο πάρτι κλεισίματος της Ακαδημίας τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε μια δήλωση σχετικά με τον χωρισμό, η οποία ήταν θέμα περιέργειας.

Ο νεαρός ηθοποιός ρώτησε: «Ο λόγος για το τέλος της σχέσης είναι προδοσία;» Απάντησε στην ερώτηση: “Ναι, τελειώσαμε τη σχέση μας. Ωστόσο, δεν έχει να κάνει με τρίτους. Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερο να το κάνουμε μιλώντας μαζί. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά”.

Ο Ogulcan Engin, ο οποίος ήταν σιωπηλός, διασκέδασε με την Ilaida Alisan στο Akaretler V Istanbul τις επόμενες μέρες. Είναι ενδιαφέρον ότι το δίδυμο, που λέγεται ότι περπατούσαν χέρι-χέρι και αγκαλιασμένοι στο δωμάτιο, άφησαν την πόρτα χωριστά όταν έμαθαν ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι.

Η Ilaida Alisan και ο Ogulcan Engin, που είναι μαζί από τις αρχές του καλοκαιριού, ήρθαν χέρι χέρι στη συναυλία της Melika Sahin, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Harbiie Summer Theatre τους επόμενους μήνες. Οι δημοσιογράφοι είπαν: “Κύριε Ogulcan, καλή τύχη στη σχέση σας. Πολλά έχουν γραφτεί και συζητηθεί”. Τι θέλετε να πείτε? Είπε, «Φίλοι, αργήσαμε για τη συναυλία, αλλά έχουμε ήδη κάνει παρέα με τον Ilaid και η φιλία μας έχει μετατραπεί σε αγάπη.

Το ζευγάρι, που τελικά αποδέχτηκε τη σχέση του, το γιόρτασε με μια ανάρτηση που κοινοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media.

Η Alishan δημοσίευσε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον Engin στην ενότητα story της σελίδας της στο Instagram, η οποία έχει 3,4 εκατομμύρια followers, και πρόσθεσε ένα emoticon σε σχήμα καρδιάς.

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και ο Ogulcan Engin στον λογαριασμό του στο Instagram. Αυτή η ερωτική λήψη του ζευγαριού των διασήμων έγινε γρήγορα ένα trending θέμα στα social media.

Μοιράζονται την αγάπη μεταξύ του Ogulcan Engin και της Ilajda Alisan