Νέα προαγωγή από το δικαστικό σώμα!  Πού είναι τώρα ο Merkan;

Νέα προαγωγή από το δικαστικό σώμα! Πού είναι τώρα ο Merkan;

15 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Νέα προαγωγή από το δικαστικό σώμα!  «Πού είναι τώρα το Coral;


Ενώ όλοι περίμεναν απάντηση στο ερώτημα αν τα ρούχα στο κουτί ήταν της Mercan, κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Jaylin ρωτά τον Ilgaz: «Πού είναι τώρα ο Merkan;» Ενώ η ερώτηση δίνει στο κοινό συναισθηματικές στιγμές, η ανάμνηση του Macito από τις στιγμές για τον Merkan κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον Merdan και το κολιέ που βρίσκει ο Ilgaz από το συρτάρι του εισαγγελέα της Εφέ. σηματοδοτούν ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Αυτή την εβδομάδα, ο επιτυχημένος ηθοποιός Arif Pishkin έρχεται να προστεθεί στην τηλεοπτική σειρά ‘Iargı’, η οποία με την ιστορία και τους χαρακτήρες της είναι νούμερο ένα μεταξύ των τηλεθεατών για 3 σεζόν. Τι ρόλο θα συναντήσει ο Πίσκιν με το κοινό θα αποκαλυφθεί από το επεισόδιο που προβλήθηκε αυτό το βράδυ της Κυριακής.

Οι Kaan Urgancıoglu και Pınar Deniz είναι οι βασικοί ηθοποιοί της σειράς, όπου η συγγραφέας Sema Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη Ali Bilgin, και περιλαμβάνουν τους Huseiin Avni Danial, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeino Eracar, Ugur Aslan, Arda Anarat, Pınar Caglar Gencturk. , Nilgun Turksever, Onur Ozaidın, Ferit Τον ακολουθούν κύριοι και νεαρά ονόματα όπως οι Kaya, Aysen Sezerel, Seda Turkmen, Ulvi Kahiaoglu, Ozlem Turkai, Muluge Zemir Njurdi, Muluge Zemir Deurdi. Nep Atılgan, Merve Ates, Gece Isık Demirel, Duigu Serin, Tolga Canbeili και Alican Altun Onur Tekin. Το «The Verdict» είναι στο Channel D το βράδυ της Κυριακής με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο του!