Οι καρδιές χτυπούν για τον Mercan στην «Κρίση»!  Το πρώτο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο

Οι καρδιές χτυπούν για τον Mercan στην «Κρίση»! Το πρώτο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Οι καρδιές χτυπούν για τον Mercan στην «Κρίση»!  Το πρώτο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο


Μετά από ένα πολύ συναρπαστικό επεισόδιο, όλοι οι τηλεθεατές αναρωτιούνται “Πού είναι ο Mercan;” Ο παλμός θα ανέβει ακόμη περισσότερο στο δικαστικό σώμα αυτή την εβδομάδα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ερώτημα.

Αναμένεται με ανυπομονησία αν το δίδυμο, που ακολουθεί την Εφέ και πάει στη Σεβγκί Εβελέρι, θα βρει εκεί τον Μερκάν. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από το νέο επεισόδιο, τα λόγια των Macita, Tugce, Eren και Iekta εγείρουν πολλά ερωτηματικά.

Ενώ οι Kaan Urgancıoglu και Pınar Deniz είναι οι κορυφαίοι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς, περιλαμβάνουν τους Huseiin Avni Danial, Ugur Polat, Cezmi Baskin, Zeino Eracar, Ugur Aslan, Aris Pishkin, Arda Anarat, Pınar Caglar Gencutürk, Tinksir Ferguiturk, Nilgjurd Kaya. Sezerel, Τον ακολουθούν μάστορες και νέα ονόματα όπως οι Seda Turkmen, Ulvi Kahiaoglu, Ozlem Turkai, Muge Bairamoglu, Cagla Demir, Beren Nur Karadis, Zeinep Atılgan, Merve Itayshin Dejlig, Merve Iteliş, Merve Iteliş και Alican Altun Onur Tekin.

Η σειρά Verdict, στην οποία ο συγγραφέας Sam Ergenekon συναντά τον σκηνοθέτη Ali Bilgin, είναι στο Channel D με το πολυαναμενόμενο νέο επεισόδιο την Κυριακή το βράδυ στις 20.00.