Ο Μουράτ Τζεμτσιρ εξήγησε τον λόγο του καβγά του με τον Αχμέτ Κουράλ

Ο Μουράτ Τζεμτσιρ εξήγησε τον λόγο του καβγά του με τον Αχμέτ Κουράλ

11 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο Μουράτ Τζεμτσιρ εξήγησε τον λόγο του καβγά του με τον Αχμέτ Κουράλ


Ο Murat Cemcir και ο Ahmet Kural εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα ως πρωταγωνιστές στην ταινία «Calgı Cengi» του 2011. Ήταν επίσης συνεργάτης στις τηλεοπτικές σειρές ‘Isler Gucler’ και ‘Kardes Paiı’, στις σειρές ‘Dugun Dernek’, ‘Calgı Cengi Ikimiz’, ‘Ailele Saskız’ και ‘Baba Parası’.

Το δίδυμο, που δεν έχει κάνει ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές από το 2020 και δεν έχουν δει μαζί για περίπου ένα χρόνο, φημολογήθηκε ότι έχουν κακές σχέσεις. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Murat Cemcir στον γάμο του Ahmet Kural και της Gizem Sahin, που έγινε στο Senet Bay της Αλικαρνασσού τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως έγινε αντιληπτό ο γνωστός ηθοποιός, που έδωσε μια αξιοσημείωτη απάντηση για το θέμα, δεν έδωσε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο ζευγάρι που παντρεύτηκε.

Θα έχουμε εκρηκτικά έργα μέσα στη σεζόν ως παραγωγός. Πηγαίνω συχνά στο εξωτερικό. Ανέβαλα και τις διακοπές. Ο γάμος είναι ιερός. Εύχομαι σε κάθε παντρεμένο ζευγάρι μια ευτυχισμένη ζωή.

Ο Murat Cemcir, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Unique Istanbul Expo την προηγούμενη μέρα, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Μιλώντας για πρώτη φορά για την κόντρα του με τον Αχμέτ Κουράλ, ο οποίος παρουσιάστηκε ως αχώριστο δίδυμο, ο Τζεμτσίρ είπε: “Ο Αχμέτ είναι ένας πολύ ταλαντούχος κωμικός και ένας παλιός μου φίλος. Σίγουρα θα ξανασυναντηθούμε”.

Ο Cemchir, ο οποίος θυμάται ότι άφησε μόνο τον επί χρόνια συνάδελφό του μια χαρούμενη μέρα, είπε: «Δεν πηγαίνω πουθενά όπου με προσκαλούν ως RSVP». Αυτό μπορεί να είναι ένα φιλανθρωπικό παζάρι, ένα γκαλά ή ένας γάμος. Μόνο αυτό μπορώ να πω».

Ο 46χρονος ηθοποιός είπε: “Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μόνο ηθικές διαφορές. Ελπίζω να μην υπάρξει δυσαρέσκεια μεταξύ των αδελφών και να ξαναβρεθούμε”.