Ο νέος ενθουσιασμός των Ezgi Mola και Mustafa Aksakallı

Ο νέος ενθουσιασμός των Ezgi Mola και Mustafa Aksakallı

12 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο νέος ενθουσιασμός των Ezgi Mola και Mustafa Aksakallı


Το διάσημο ζευγάρι Ezgi Mola και Mustafa Aksakali, που παντρεύτηκαν τον Μάιο και μετρούν τις μέρες για να υποδεχτούν το πρώτο τους μωρό, αγόρασε ένα σπίτι στη διάσημη ισπανική πόλη της Βαρκελώνης.

Τον περασμένο Μάιο, η Ezgi Mola παντρεύτηκε τον μάνατζερ Μουσταφά Ακσακάλι, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη εδώ και τέσσερα χρόνια. Μετά από λίγο καιρό, η Μόλα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και έδωσε τα καλά νέα για ένα αγόρι.

Το ζευγάρι αυτή την περίοδο βιώνει τον ενθουσιασμό του νέου του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες αγόρασαν ένα σπίτι στη διάσημη ισπανική πόλη της Βαρκελώνης. Έκαναν την επιλογή τους στη συνοικία El Born της Βαρκελώνης, η οποία χρονολογείται από τον 13ο αιώνα.

Ο νέος ενθουσιασμός των Ezgi Mol και Mustafa Aksakallı

ΑΠΟ 700 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

Οι τιμές των σπιτιών σε αυτήν την περιοχή, που είναι γνωστή για τους δρόμους της που είναι χτισμένοι με μεσαιωνική αρχιτεκτονική και έντονη νυχτερινή ζωή, ξεκινούν από 700 χιλιάδες ευρώ (21,5 εκατομμύρια TL) και φτάνουν τα εκατομμύρια ευρώ.

Η Ισπανία εκδίδει άδεια παραμονής σε αλλοδαπούς που αγοράζουν σπίτι αξίας τουλάχιστον 500.000 ευρώ. Αυτή η άδεια σημαίνει επίσης το δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ηθοποιός, που περιμένει αγόρι, παρακολούθησε πρόσφατα την παρουσίαση του brand του οποίου είναι το πρόσωπο και έκανε τις εξής δηλώσεις:

«ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ»

«Όλοι δίνουν συμβουλές». Μπήκα σε έναν κόσμο που δεν ήξερα. «Είναι απαραίτητο να συνεχίσει κανείς με βάση τη δική του μητρική διαίσθηση».

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΕΣ

Δηλώνοντας ότι δεν θα έχει το μωρό της στη διαφήμιση, η Μόλα είπε: «Δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις για λογαριασμό της, στο μέλλον θα με ρωτούν «Γιατί το έκανες αυτό;». «Μπορεί να πει», είπε.

Η Εζγκί Μόλα συνέχισε την ομιλία της ως εξής:

«Διασκεδάζουμε μαζί». Δεν ετοιμάσαμε το δωμάτιο. Θα το κάνω εν καιρώ. Έλαβα ψυχολογική υποστήριξη όχι μόνο αυτή την περίοδο αλλά κάθε στιγμή, αυτό είναι σημαντικό για όλους μας».

Μιλώντας στο μέρος που τρέχει ο σύζυγός της στο Kuruceshme, η Ezgi Mola είπε ότι τις πρώτες μέρες της εγκυμοσύνης της κοιμόταν συνέχεια.

«ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΦΑ»

Ο ηθοποιός είπε: «Δυστυχώς, δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά του Μουσταφά (γέλια). Ελπίζω να είναι περισσότερο μαζί μου, όπως ξέρετε, δουλεύει σκληρά».

«ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»

“Πέρα από όλα τα αστεία, ο Μουσταφά είναι ο πιο ζεστός άνθρωπος στον κόσμο. Είναι πολύ θετικός και πολύ καλή σύζυγος”, είπε.

Από την άλλη, η Εζγκί Μόλα, που εθεάθη να κάνει μπάνιο στη θάλασσα τον Ιούλιο, κέρδισε τις καρδιές των θαυμαστών με το ακάλυπτο στομάχι της.