Ο Οζάν Ορχόν τράβηξε τα βλέμματα με τις εξομολογήσεις του

Ο Οζάν Ορχόν τράβηξε τα βλέμματα με τις εξομολογήσεις του

1 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο Οζάν Ορχόν τράβηξε τα βλέμματα με τις εξομολογήσεις του


Ο καλλιτέχνης, ο οποίος παντρεύτηκε για πρώτη φορά την Ebru Shali το 1997, παντρεύτηκε σε μια μεγαλειώδη τελετή στο Sabanci Grove και χώρισε ένα χρόνο αργότερα. Έκανε δεύτερο γάμο με το μοντέλο Yeshima Ercetina το 2000. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος απέκτησε μια κόρη με το όνομα Lara Jagmur από αυτόν τον γάμο, χώρισε με την Ercetina το 2003. Ο τραγουδιστής, που έκανε τον τρίτο γάμο με την Birgul Orhon το 2014, δεν κατάφερε να βρει την ευτυχία που έψαχνε και χώρισε.

Ο Ορχάν εθεάθη τις προάλλες στο Μπεμπέκ με τη γυναίκα και το παιδί του. Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο τραγουδιστής είπε: «Τις προάλλες είχα μια συναυλία στο Kuruceshme». Ήταν τέλεια. Σήμερα ξεφορτώνομαι την κούραση του».

Δηλώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει νέο single σε 15-20 μέρες, η τραγουδίστρια είπε: «Πέρυσι κυκλοφόρησα ένα άλλο τραγούδι αλλά ήταν το παλιό μου τραγούδι. Το τραγούδι που πρόκειται να κυκλοφορήσω τώρα είναι μηδέν. Είναι ένα τραγούδι που απευθύνεται στη Generation Z. . Πρέπει να τους πιάσουμε κι εμείς. Ένα τραγούδι σύμφωνα με το γούστο τους για να μας γνωρίσουν καλύτερα.» «Το πέτυχα, αλλά δεν θα είναι μόνιμο. Μετά από αυτό το τραγούδι θα επιστρέψω στο στυλ μου, δηλαδή στα 90s» είπε.

Ο Ozan Orhon απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά: «Αυτό είναι υπέροχο». Είναι μόλις 9 μηνών. Είναι η πηγή της ζωής μου. Γίνομαι νεότερος με την Ντενίζ. Μόνο με τον ύπνο έχουμε πρόβλημα, δεν κοιμάμαι. Δεν ένιωθα πραγματικά σαν πατέρας της πρώτης μου κόρης, Jagmur. Ήμουν πολύ απασχολημένος και δούλευα σκληρά. Τώρα «Ξοδεύω περισσότερο χρόνο. Και η Ντενίζ είναι παιδί με φολικό οξύ, όχι κανονικό παιδί (γέλια). Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο», είπε.

Ο Ορχόν ρώτησε τους δημοσιογράφους: «Μετανιώνετε που κάνατε ένα διάλειμμα από τη μουσική;» “Η αλλαγή δεν ήταν καλή για μένα, ήταν μια πολύ αιχμηρή απόφαση. Υπήρχε ένα περιβάλλον όπου τραγουδούνταν πολύ καλά τραγούδια, αλλά ξαφνικά σημειώθηκε επιδείνωση της μουσικής και ψυχαγωγικής αντίληψης του χώρου. Δεν ήθελα να είμαι μέσα ένα τέτοιο περιβάλλον για πολύ καιρό. Μου αρέσει περισσότερο να ζω ειρηνικά και σε επαφή με τη φύση.” “Το έκανα στο TRSK. Τώρα επέστρεψα και χαίρομαι που το έκανα”, απάντησε.