Ο Σινάν Αλμπαϊράκ επαναστάτησε ενάντια στην ισραηλινή επίθεση εναντίον αμάχων

Ο Σινάν Αλμπαϊράκ επαναστάτησε ενάντια στην ισραηλινή επίθεση εναντίον αμάχων

7 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο Σινάν Αλμπαϊράκ επαναστάτησε ενάντια στην ισραηλινή επίθεση εναντίον αμάχων


Ο Sinan Albairak πιάστηκε στα γυρίσματα της σειράς που ηχογραφήθηκε για την ψηφιακή πλατφόρμα του TRT. Ο διάσημος ηθοποιός είπε για τη σειρά στην οποία αφηγείται η ιστορία της λούμπεν ζωής του Cihangir: “Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω γυρίσματα στο Cihangir. Είμαστε στο καλύτερο περιβάλλον που θέλει ένας ηθοποιός. Ό,τι συμβαίνει στο Cihangir, συμβαίνει στο τη σειρά.”

Δηλώνοντας ότι αγανακτεί τους παραγωγούς που δουλεύουν με ανθρώπους που έχουν μεγάλους followers στα social media σε τηλεοπτικές σειρές, ο Albairak είπε: «Έχω πάει στο Cihangir ίσως 5-6 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Τα πράγματα πλέον βασίζονται επίσημα στον αριθμό των followers στο Instagram. Αγανακτούσα λίγο αυτή την κατάσταση. Ίσως να είναι έτσι.» «Αυτό αλλάζει, τα μεγάλα ονόματα είναι ακόμα στο δρόμο. Φωτεινά ονόματα που μόλις αρχίσαμε να βλέπουμε, όλα άρχισαν να αποκαλύπτονται από εκεί. Δείτε φέτος, δείτε τη σειρά που ξεκίνησε και τελείωσε, η σειρά των ηθοποιών που επιλέχθηκαν με βάση αυτά τα υψηλά νούμερα στο Instagram ακυρώθηκαν μετά από πέντε επεισόδια. Και οι οπαδοί σε στηρίζουν σε κάποιο βαθμό», είπε

Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι έγινε πατέρας μετά τα 50 του και ήθελε να ονομάσει τον γιο του από τον ήρωα του ναυτικού καρτούν Sinbad, αλλά όταν η γυναίκα του δεν το ήθελε, ονόμασαν τον γιο του «Taimin», που είναι το μεσαίο του όνομα. Ονομα.

Το να είσαι πατέρας είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Έκανα ένα παιδί μετά τα 50. Το όνομά του είναι Taimin. Δεν θέλω να φύγω ποτέ από το σπίτι. Το μεσαίο μου όνομα είναι Taimin. Η γυναίκα μου τον ονόμασε Tymin, διαφορετικά θα ονομαζόμουν το μωρό μας Sinbad, έτσι η γυναίκα μου το ονόμασε Tymin. Ήταν ένας χαρακτήρας που αγαπούσα ως παιδί.

Μιλώντας για τα παιδιά, ο Σινάν Αλμπαϊράκ υπενθύμισε τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις που πραγματοποίησε το Ισραήλ για ένα μήνα και δήλωσε ότι οι άνθρωποι που κάθονται σε παγκοσμίου φήμης καταστήματα γρήγορου φαγητού και αλυσίδες καφέ πρέπει να γνωρίζουν. «Γιατί δεν αντιδρούν οι άνθρωποι στο Nishantashi ή στην οδό Bagdat;» έγραψε στον λογαριασμό του στα social media. Ξεκαθάρισε και την ανάρτησή του.

Δεν με νοιάζει αν θα αντιδράσουν ή θα με βρίζουν. Με πονάει όταν περπατάω δίπλα σε μια αλυσίδα από καφετέριες και καταστήματα γρήγορου φαγητού και βλέπω ανθρώπους να κάθονται εκεί. Δεν υπάρχει συνειδητή κατάσταση. Πρέπει να συμμετάσχω στο μποϊκοτάζ; Λένε ότι και εδώ ο κόσμος θα μείνει άνεργος. Όταν τρώνε εκεί, οι άντρες εξηγούν μεταξύ τους ότι έχουν ήδη δώσει μέρος των εσόδων τους στον ισραηλινό στρατό. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει «Έβαλα μια σφαίρα στο κεφάλι ενός παλαιστίνιου παιδιού με ό,τι τρώω και πίνω εκεί». Ξεδιάντροπα κάθεσαι εκεί και πίνεις καφέ. Θέλω να πω περισσότερα, αλλά κρατιέμαι πίσω.

«Θα θέλατε να πάτε στη Γάζα για βοήθεια;» Όταν ρωτήθηκε, το διάσημο όνομα απάντησε: «Το συζητάμε με τη γυναίκα μου. Λέω «άσε με να φύγω» και μετά κλειδώνομαι στον εαυτό μου. Ο φίλος μου πήγε στην Πύλη Ράφα της Αιγύπτου για να βοηθήσει και επικοινωνήσαμε. Πριν προλάβει να φτάσει στη συνοριακή πύλη, η Αιγυπτιακή αστυνομία τον σταμάτησε στο δρόμο, τον ανέκρινε και τον έψαξε, σαν να είχε χτυπήσει αυτοκίνητο με το πρόσωπό του. Τον χτύπησαν, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον οδήγησαν πίσω. Αυτό δεν είναι θρησκευτικό ζήτημα, είναι ανθρωπιστικό ζήτημα. Τι κάνει ο καλλιτέχνης μας; Τι κάνουν οι δικοί μας άνθρωποι; «Όταν η Αμερική δέχεται κλήσεις από ορισμένες ομάδες, μιλάει κατά του Ισραήλ ή υπέρ της Παλαιστίνης», είπε.