Ο Χαλούκ Λεβέντ ξεκίνησε δράση για τη Γάζα

Ο Χαλούκ Λεβέντ ξεκίνησε δράση για τη Γάζα

22 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Ο Χαλούκ Λεβέντ ξεκίνησε δράση για τη Γάζα


Ο ιδρυτής του συλλόγου AHBAP, ο καλλιτέχνης Haluk Levent, ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Γάζας, Yehia Al Sarraj, σχετικά με τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα.

Μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο, ο Λεβέντ δήλωσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ανθρωπιστική βοήθεια δεν μπορεί να φτάσει στην περιοχή, ότι η πόλη έχει χάσει ρεύμα και νερό και ότι αναμένεται να επιτραπούν ορισμένες από τις νηοπομπές.

Ο Λεβέντ εξήγησε τις λεπτομέρειες της συνάντησης με τα εξής λόγια: «Είχα συνάντηση με τον δήμαρχο της Γάζας, Yehia Al Sarraj. Ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια και ότι αναμένεται σήμερα να επιτραπεί η είσοδος σε ορισμένες από τις νηοπομπές.

Είπε ότι το ρεύμα και το νερό έχουν σβήσει στη Γάζα και ότι ο λαός της Γάζας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Δήμων του Λιβάνου, Μοχάμεντ Σαντί, και ο Οργανισμός Ενωμένων Πόλεων Μέσης Ανατολής. Δήλωσαν ότι καλωσορίζουν την υποστήριξη της Τουρκίας προς τον λαό της Γάζας. «Είπαν ότι θα μας ενημερώσουν όταν πάρουμε άδεια για νηοπομπές βοήθειας».

Ο Χαλούκ Λεβέντ ξεκίνησε δράση για τη Γάζα