Ο Aidan Senner είναι στην ταινία «Three Sisters» με τον χαρακτήρα «Mujgan»!

Ο Aidan Senner είναι στην ταινία «Three Sisters» με τον χαρακτήρα «Mujgan»!

28 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο Aidan Senner είναι στην ταινία «Three Sisters» με τον χαρακτήρα «Mujgan»!


Η Aidan Sener, η οποία ήταν Μις Τουρκία το 1981, επανεξελέγη Μις Τουρκία σε νεαρή ηλικία με τον χαρακτήρα της Mujgan, την οποία έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Uc Kız Kardes. Ο Aidan Shaner, ο οποίος θα παρουσιαστεί στο κοινό στο 58ο επεισόδιο της σειράς, θα εμφανιστεί ως μητέρα που μετακομίζει στο Αϊβαλί για τον γιο της.

Μις Τουρκία 1970. Σήμερα είναι στα 50 της. Μια γυναίκα που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από την ομορφιά της και συναρπάζει όσους τη βλέπουν με την αρχοντιά και την κομψότητά της. Η Μουτζγκάν, η οποία παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία βάζοντας την καριέρα της στην άκρη, μετακομίζει στο Αϊβαλί με τον γιο της για να ξεκινήσει μια νέα ζωή χρόνια αργότερα και διασταυρώνεται με την οικογένεια Καλλέντερ.

Στη σειρά παραγωγής Sure Film και παραγωγής Ali Gundogdu και Inci Gundogdu. Reha Ozcan, Berker Guven, Ozgu Kaia, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Taifun Eraslan, Benian Donmez, Nazlı Senem Unal, Murat Cidamlı, Vural Sahanoglu, Emrekan Kiren Atailu, Emrekan Kiren Atailu, Zuhal Acar, Aica Suc είναι οι Inci και Guldestan Iuce.

Η σειρά, που αφορά τις αδερφές Turkan, Don και Deria, που είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, σκηνοθετεί η Eda Teksoz, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Sevgi Iılmaz και Nilufer Ozcelik.

Τρεις αδερφές, που κέρδισαν τον θαυμασμό του κοινού με την ειλικρινή και ζεστή οικογενειακή ιστορία τους για τους δεσμούς οικογένειας και αδελφότητας, τα βράδια της Τρίτης στο Channel D.