Ο Danilo Zana σε αταξία στην Προύσα!  – Ειδήσεις περιοδικού τελευταίας στιγμής

Ο Danilo Zana σε αταξία στην Προύσα! – Ειδήσεις περιοδικού τελευταίας στιγμής

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ο Danilo Zana σε αταξία στην Προύσα!


Ο Danilo Zana παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εστιατορίου που διαθέτει στην Προύσα. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Εμπορίου, Ενέργειας, Φυσικών Πόρων, Πληροφοριών και Τεχνολογίας και ο βουλευτής του Κόμματος ΑΚ της Προύσας, Μουσταφά Βαράνκ.

Οι συνάδελφοί του Mehmet Ialcınkaia και Somer Sivrioglu, η μεγαλύτερη αδερφή του Luana Zanna, η μητέρα του Emilia Anniballo και ο γιος του Zeno Tibet Zanna δεν άφησαν ήσυχο τον διάσημο σεφ.

Στα εγκαίνια, όπου σημειώθηκε σάλο, οι άνθρωποι της Προύσας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ντανίλο Ζάνα. Ο Ιταλός σεφ έδωσε οδηγίες στους υπαλλήλους του και είπε: «Όποιος έρθει στα εγκαίνια ας έρθει στο εστιατόριο και ας προσφέρει λιχουδιές».

Το διάσημο όνομα, που δεν άφησε ασυγκίνητο τον εκδηλωμένο έρωτα, φωτογραφήθηκε με όλους στη σειρά. Ο Ντανίλο, ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες με εκατοντάδες ανθρώπους, είπε «μπορεί να έσπασα το ρεκόρ για τη λήψη φωτογραφιών σήμερα».

Ο Ιταλός σεφ, που χόρεψε για λίγο με τη μητέρα του Emilia Aniballo, δημιούργησε πολύχρωμες εικόνες. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Danilo Zana μοιράστηκε τα συναισθήματά του λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος». Πώς μπορώ να είμαι δυστυχισμένος σε ένα μέρος όπου υπάρχει τόση αγάπη; Λατρεύω αυτή τη χώρα, τους ανθρώπους και την ειλικρίνειά της. Άνοιξα το τρίτο μου υποκατάστημα. Ελπίζω να είναι περισσότερα».