Ποια είναι η Melek Moso, πόσο χρονών είναι;  Από πού είναι η Melek Moso;

Ποια είναι η Melek Moso, πόσο χρονών είναι; Από πού είναι η Melek Moso;

28 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποια είναι η Melek Moso, πόσο χρονών είναι;  Από πού είναι η Melek Moso;


Η ζωή της Melek Moso, μιας από τις δημοφιλείς τραγουδίστριες των τελευταίων χρόνων, είναι θέμα περιέργειας. Εδώ είναι ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή της Melek Moso, η οποία τράβηξε την προσοχή με την επανερμηνεία των τραγουδιών του Yildiz Tilbe…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΕΚ ΜΟΣΟ;

Ο διάσημος τραγουδιστής Moso γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1988 στην Καϊσέρι. Ξεκίνησε με τη μουσική, συνθέτοντας την πρώτη του σύνθεση σε ηλικία επτά ετών. Σε ηλικία εννέα ετών παρακολούθησε μαθήματα μπαγλαμά και τουρκικής λαϊκής μουσικής στο δημοτικό ωδείο στο Ντενιζλί. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του στο Λύκειο Καλών Τεχνών. Άρχισε να παίζει φλάουτο στο Λύκειο. Το πραγματικό επώνυμο του τραγουδιστή, που ολοκλήρωσε την πανεπιστημιακή του εκπαίδευση στο Adnan Menderes University, Department of Music Education, είναι «Davarci». Το όνομα Melek Moso προέρχεται από την ιταλική λέξη “Mosso”, που είναι ένας μουσικός όρος που σημαίνει “γρηγορότερος και ταχύτερος”.

Ποια είναι η Melek Moso, πόσο χρονών είναι η Melek Moso Από πού είναι η Melek Moso;Τελειώνοντας το σχολείο, ήρθε στην Κωνσταντινούπολη και αύξησε την αναγνωρισιμότητα παίζοντας μουσική στην πορθμειακή γραμμή Kadikoy – Beşiktaş. Δίδαξε επίσης μαθήματα πιάνου, φλάουτου, σολφέζ και αρμονίας. Έπαιξε σε διάφορες σκηνές δημιουργώντας swing και jazz concept μουσική με το συγκρότημα του Zbam The Band, το οποίο ίδρυσε με τους φίλους του μουσικούς.

Κατάφερε να κερδίσει ένα ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής σε διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωσε η εταιρεία και είχε την ευκαιρία να ηχογραφήσει στο στούντιο Akustikhana. Συμμετείχε στον διαγωνισμό ‘O Ses Turkiie’. Το 2018, διασκεύασε το τραγούδι του Yildiz Tilbe “Vursalar Olemem” στο κανάλι του στο YouTube και αυτό το τραγούδι έχει ακουστεί περίπου 15 εκατομμύρια φορές.

Ποια είναι η Melek Moso, πόσο χρονών είναι η Melek Moso Από πού είναι η Melek Moso;ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

“The Cat” (2018)
Η σκιά σου είναι αρκετή (2018)
‘Like a Partridge’ (2019)
«Ακόμα κι αν χτυπήσουν δεν μπορώ να πεθάνω» (2019)
“Hug Hug” (2019)
“Around the Heart” (2020)
«Αυτός που ξεχνάει κερδίζει» (2020)
‘Saturday Ballad’ (2020)
‘Lie’ (ft. Aras) (2020)
«Είπαν ότι σώθηκες» (2020)
«Είμαι θυμωμένος» (2021)
«If I Cry» (2021)
«The After Remains» (2021)
«Ακόμα κι αν πω έλα, μην έρθεις» (με τον Άρας) (2021)
“Zuluf” (με τον Haluk Levent) (2021)Ποιος είναι ο Serkan Sagdić, πόσο χρονών είναι;  Πληροφορίες για το αγόρι της Melek Mosso Serkan Sagdić!

Ποιος είναι ο Serkan Sagdić, πόσο χρονών είναι; Πληροφορίες για το αγόρι της Melek Mosso Serkan Sagdić!

Ποιος είναι ο Ozgur Can Coban, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;  Πληροφορίες για Ozgur Can Coban...

Ποιος είναι ο Ozgur Can Coban, πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Πληροφορίες για Ozgur Can Coban…