Ποιος είναι ο θείος του Kingfisher Wormwood;  Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Kingfisher Sehmuz;  Πόσο χρονών είναι ο Turgut Tuncalp;

Ποιος είναι ο θείος του Kingfisher Wormwood; Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Kingfisher Sehmuz; Πόσο χρονών είναι ο Turgut Tuncalp;

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο θείος του Kingfisher Wormwood;  Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Kingfisher Sehmuz;  Πόσο χρονών είναι ο Turgut Tuncalp;


Ο Turgut Tuncalp μπήκε στη σειρά ως θείος της Pelin. Ο Tuncalp θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Shemuz στη σειρά. Φυσικά, ο θείος του Πέλα, ο Σεχμούζ, δεν έρχεται μόνος του. Στη σειρά θα εμφανιστεί και η οικογένεια του Shehmuz. Ακολουθούν πληροφορίες για τον Turgut Tuncalp…

Ποιος είναι ο Turgut Tuncalp;

Ο Turgut Tuncalp, ο οποίος γνώρισε το κοινό στη σειρά Teşkilat, συμπεριλήφθηκε στο καστ του Jali Čapkini σε δραματικά και ρομαντικά είδη. Είναι γνωστό ότι ο Tuncalp θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Shemuz, θείου της Pelin, τον οποίο υποδύεται ο Buse Buce Kahraman στη σειρά. Η μαφιόζικη στάση του νέου χαρακτήρα φέρνει μια διαφορετική πνοή στη σειρά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα παρασκήνια της δημοσιογράφου Μπίρσεν Αλτούντας? Ο Shehmuz, τον οποίο υποδύεται ο Turgut Tuncalp, θα συμμετάσχει στη σειρά με τις συζύγους του Aisel, Sin και το δεξί του χέρι Cemil.

Ο Turgut Tuncalp γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1976 στη Σακάρια. Σπούδασε θέατρο και υποκριτική σε ιδιωτική δραματική σχολή θεάτρου.
Εργάζεται στο πρακτορείο Tumai Ozokur.

Το 2013, ο Ozgu Namal και ο Ibrahim Çelikkol πρωταγωνίστησαν στην τηλεοπτική σειρά “Merhamet”, που έγραψε ο Mahinur Ergun από το μυθιστόρημα Kahperengi της Handa Altayli, και οι άλλοι ρόλοι τους ήταν: Ο Turgut Tuncalp υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Moskof Redzep, ενώ οι Burcin Terzioglu, Mustafa Ustundag, Yasemin Alen, Ahmet Rifat Şungar έπαιξαν τον ρόλο.
Μεταξύ 2013 και 2014 έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά “Kacak” με τους Gurkan Ujgun, Berk Hackman, Haluk Bilginer, Begum Birgoren.

Στην τηλεοπτική σειρά «Dirilis: Ertugrul Gazi», που ξεκίνησε στην TRT 1 στις 10 Δεκεμβρίου 2014, ο Engin Altan Duzjatan έπαιξε τον Ertugrul Gazi, ενώ η Esra Bilgić υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Halima Hatun. Στους άλλους ρόλους έπαιξαν ονόματα όπως Kaan Tasaner, Didem Balcın, Serdar Gokhan, Hulia Darcan, Levent Oktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tuncalp, Mehmet Cevik, Cavit Cetin Guner, Hande Subası και Osman Soikut.

Ο Turgut Tuncalp, ειδικός στο καράτε, απολαμβάνει επίσης την πεζοπορία, το κυνήγι και το offroading στον ελεύθερο χρόνο του. Του αρέσει η υποκριτική, αλλά το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να ασχοληθεί με όλα τα extreme sports. Στο μεταξύ, ηχογραφήστε τα και ετοιμάστε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Turgut Tuncalp ήταν παντρεμένος και χωρισμένος εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει παιδιά.