Ποιος είναι ο Alparslan Buyuk Selcuklu Celal;  Σε ποια τηλεοπτική σειρά πρωταγωνίστησε ο Alican Okumus;  Πληροφορίες για τον Alican Okumus!

Ποιος είναι ο Alparslan Buyuk Selcuklu Celal; Σε ποια τηλεοπτική σειρά πρωταγωνίστησε ο Alican Okumus; Πληροφορίες για τον Alican Okumus!

31 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο Alparslan Buyuk Selcuklu Celal;  Σε ποια τηλεοπτική σειρά πρωταγωνίστησε ο Alican Okumus;  Πληροφορίες για τον Alican Okumus!


Ο Alican Okumus είναι μεταξύ των ηθοποιών της τηλεοπτικής σειράς Alparslan Buyuk Selcuklu. Ο Alican Okumus υποδύεται τον Celal στη σειρά. Ποιος όμως υποδύεται τον Τζελάλ στη νέα σειρά του TRT 1 Alparslan Buiuk Selcuklu;

Ποιος είναι ο Alparslan Buyuk Selcuklu Celal;

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Alican Okumus στη σειρά θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Ποιος είναι ο Alican Okumus;

Ο Alican Okumus γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1987 στη Σμύρνη. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Isparta Suleiman Demirel, Σχολή Καλών Τεχνών και στη συνέχεια αποφοίτησε από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Gebze, Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών. Ο Alican Okumus, ο οποίος εκπαιδεύτηκε στη σχολή υποκριτικής Erbulak and Dialog, μπήκε για πρώτη φορά μπροστά στην οθόνη στην τηλεοπτική σειρά Kuzei Gunei, η οποία μεταδόθηκε το 2011. Τώρα ο Alican Okumus αναβιώνει τον χαρακτήρα του Halim στην τηλεοπτική σειρά Kalk Gidelim, που μεταδίδεται στις οθόνες TRT 1. Ο Alican Okumus έχει ύψος 1,84 μέτρα, ζυγίζει 84 κιλά και είναι Κριός.