Ποιος είναι ο Kadir Ezildi, πόσο χρονών είναι η κοπέλα του Kadir Ezildi, είναι παντρεμένος ο Kadir Ezildi;  Διεύθυνση στο Instagram Kadir Ezildi!

Ποιος είναι ο Kadir Ezildi, πόσο χρονών είναι η κοπέλα του Kadir Ezildi, είναι παντρεμένος ο Kadir Ezildi; Διεύθυνση στο Instagram Kadir Ezildi!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο Kadir Ezildi, πόσο χρονών είναι η κοπέλα του Kadir Ezildi, είναι παντρεμένος ο Kadir Ezildi;  Διεύθυνση στο Instagram Kadir Ezildi!


Το πρόγραμμα En Hamarat Benim, που μεταδίδεται καθημερινά στο FOX, είναι στην οθόνη στη 13.00. Οι στιγμές που ο Kadir Ezildi έλεγξε το πάνω μέρος των ντουλαπιών της κουζίνας στο πρόγραμμα En Hamarat Benim άφησαν εποχή. Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι για τις προτάσεις καθαρισμού του Kadir Ezildi. Ακολουθούν πληροφορίες για τον Kadir Ezildi…

Ποιος είναι ο Kadir Ezildi;

Ο 24χρονος Kadir Ezildi εργαζόταν ως υπεύθυνος αρχείων σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ζει με τη μητέρα και τον αδερφό του στην Κωνσταντινούπολη. Ο Kadir, που έγινε δημοφιλής με τα βίντεο που μοιράστηκε στα social media, έφτασε σε μεγάλο κοινό με ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε και κέρδισε την αγάπη όλων. Έχει καταφέρει να γίνει «το μωρό της οικογένειάς μας» ικανοποιώντας τη λαχτάρα μας για την κουλτούρα της γειτονιάς με τα βίντεό του που αντικατοπτρίζουν την εμμονή του με την καθαριότητα και τις σχέσεις του με την οικογένεια και τους γείτονές του. Είναι πλέον φαινόμενο με τα ρητά, το χιουμοριστικό του ύφος και τις περιπέτειες στην καθημερινότητα!
Η εμμονή του Kadir Ezildi με την καθαριότητα ξεκίνησε μετά τον χωρισμό των γονιών του. Ο Καντίρ αγαπάει πολύ το σπίτι του και το καθαρίζει πάντα. Ωστόσο, η μητέρα και ο αδερφός του δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση! Γιατί νιώθουν καλεσμένοι στο σπίτι τους! Μένουν συνέχεια στην άκρη για να μην μολύνουν τον τόπο!
Ο Kadir Ezildi, που έχει εμμονή με την τάξη και την καθαριότητα, ξοδεύει όσα χρήματα κερδίζει σε υλικά για τον καθαρισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού. Τόσο που, όπως λέει, ανακαίνισε πλήρως τα έπιπλα του σπιτιού του με την αιτιολογία ότι δεν συνάδει με την αίσθηση καθαριότητας του. Ενώ ψωνίζει, ξοδεύει πολύ χρόνο στο τμήμα των προϊόντων καθαρισμού. Εξετάζει προσεκτικά όλα τα προϊόντα. Καθαρίζει όλο το σπίτι μόνος του. Ένας μανιακός φρικιό της καθαριότητας που ανάγκασε τον αδερφό του να κάνει αποτρίχωση με την αιτιολογία ότι τα μαλλιά θα πέσουν στο πάτωμα! Εξηγεί τη σχέση του με τη χλωρίνη λέγοντας: «Το ρίχνω ακόμα και σε λουλούδια για να τα καθαρίσω». Κανένας καλεσμένος δεν μπορεί να έρθει στο σπίτι χωρίς να το ξέρει. Ζητά από τους επισκέπτες που έρχονται να πάνε πρώτα στην τουαλέτα. Ζητήστε από τους επισκέπτες να πλύνουν τα πόδια τους και να αλλάξουν τις κάλτσες τους. Γνωρίζει ότι έχει εμμονή με την καθαριότητα, αλλά δεν πιστεύει ότι η θεραπεία θα είναι η λύση σε αυτή την κατάσταση. Ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας της είναι ότι λόγω αυτής της εμμονής, θα δυσκολευτεί να βρει κάποιον να παντρευτεί…

https://vvv.youtube.com/vatch?v=I3VVB5JdiOc