Ποιος είναι ο MasterChef Kerem;  Πόσο χρονών είναι ο Kerem Giritlioglu, ποια είναι η διεύθυνσή του στο Instagram;

Ποιος είναι ο MasterChef Kerem; Πόσο χρονών είναι ο Kerem Giritlioglu, ποια είναι η διεύθυνσή του στο Instagram;

16 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο MasterChef Kerem;  Πόσο χρονών είναι ο Kerem Giritlioglu, ποια είναι η διεύθυνσή του στο Instagram;


Ανάμεσα στους πρώην διαγωνιζόμενους του προγράμματος MasterChef είναι ο Kerem Giritlioglu. Ο Κερέμ Γκιριτλίογλου στον δημοφιλή διαγωνισμό τράβηξε τα βλέμματα σε λίγη ώρα. Ποιος είναι όμως ο Κερέμ Γκιριτλίογλου;

Ποιος είναι ο Κερέμ Γκιριτλίογλου;

Ο Κερέμ Γκιριτλίογλου αγωνίστηκε στη σεζόν του MasterChef 2018. Ο πρώην επιλαχών του προγράμματος είναι Τούρκος πολίτης με καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Κερέμ Γκιριτλίογλου, γεννημένος το 1992, σπούδασε μαγειρική στο εξωτερικό. Έλαβε πιστοποιητικό από τη σχολή μαγειρικής του Le Cordon Bleu Australia-Sydney το 2015-2016 και εργάστηκε σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Τουρκία.

Δηλώνοντας ότι η μαγειρική κληρονομήθηκε από την οικογένειά του, ο master chef Kerem έδειξε τις ικανότητές του και στην κουζίνα της περιοχής του Χακάρι, όπου υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία.

Μετά τον διαγωνισμό, ο Masterchef Kerem άνοιξε το δικό του καφέ στο Moda με σπιτικά πιάτα. Ο Κερέμ Γκιριτλίογλου, ο οποίος είναι και ο σεφ στο καφέ, συνεχίζει επίσης να παρέχει συνταγές στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Kerem αποχαιρέτησε το επεισόδιο MasterChef All Star που προβλήθηκε το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου 2023.