Ποιος είναι ο MasterChef Sefa;  Αποκλείεται ο Sefa Okiai Kılıc;  MasterChef Sefa instagram

Ποιος είναι ο MasterChef Sefa; Αποκλείεται ο Sefa Okiai Kılıc; MasterChef Sefa instagram

24 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο MasterChef Sefa;  Αποκλείεται ο Sefa Okiai Kılıc;  MasterChef Sefa instagram


Ποιος είναι ο MasterChef Sefa; Γιατί επέστρεψε ο Sefa Okiai Kılıc; Οι πληροφορίες για το MasterChef Sefa Instagram είναι περίεργες.

Γιατί επιστρέφει το MasterChef Sefa;
Ο MasterChef Sefa έχασε από τον Furkan στους αποκλεισμούς. Ο Φουρκάν αποβλήθηκε γιατί ήταν καλύτερος μάγειρας από τον Σεφά. Ο Sedat ήταν το πρώτο όνομα που αποκλείστηκε από την κύρια ομάδα. Ο Sefa Okiai Kılıc επέστρεψε για να ισορροπήσει τις ομάδες.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό, ο Sefa Okiai Kılıc, ένας από τους εφεδρικούς, μπαίνει στον αγώνα απόψε. Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, οι θεατές του MasterChef άρχισαν να ρωτούν για πληροφορίες σχετικά με τον Sefa Okiai Kılıc. Ποιος είναι ο Sefa Okiai Kılıc, πόσο χρονών είναι και από πού είναι; Η απάντηση στην ερώτηση…

Το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου η Sefa αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό MasterChef All Star.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEFA OKIAI KILIC;

Ο Sefa Okiai Kılıc είναι 24 ετών. Αποφοίτησε από τη Γαστρονομική Σχολή του Πανεπιστημίου Γαζίου. Ήρθε από το Λονδίνο πριν από μια εβδομάδα. Η Sefa Kılıc, η οποία εργάζεται ως σεφ σε ένα τουρκικής ιδιοκτησίας μεσογειακό εστιατόριο στο Λονδίνο, είπε ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη μπροστά στους σεφ και ήρθε να κερδίσει το MasterChef.

Ο Sefa Okiai Kılıc εξήγησε τον λόγο που ήρθε από το Λονδίνο για το MasterChef με τα εξής λόγια: «Αν ένας άνθρωπος είναι επιτυχημένος στη χώρα του μπροστά στους ανθρώπους του και αποδειχθεί εδώ, μπορεί εύκολα να αποδειχθεί στον κόσμο». Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι σεφ που αποτελούν παραδείγματα αυτού. Γι’ αυτό θέλω να έχω επιτυχία στη χώρα μου.» Ήρθα εδώ».

Το MasterChef δημιούργησε καπνιστό σολομό με αμύγδαλα και σάλτσα δαμάσκηνου για τη Τουρκία, χρησιμοποιώντας ως βάση τον πουρέ κουνουπιδιού. Σε αυτόν τον γύρο, ο σεφ Mehmet ψήφισε ναι – Ο σεφ Danilo ψήφισε ναι – Ο Chef Somer ψήφισε ναι στον πρώτο γύρο και έτσι κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο του MasterChef Turkey 2020. Ο Sefa Okiai Kılıc έφτιαξε το Tikka Masala, ένα δημοφιλές πιάτο της ινδικής κουζίνας , στο 40λεπτο που δόθηκε στον τριπλό προκριματικό γύρο του MasterChef Τουρκίας.