Ποιος είναι ο Muge Anlı;  Πόσο χρονών είναι ο Muge Anlı;  Είναι παντρεμένη?  Μητέρα και κόρη Muga Anli έμειναν έκπληκτες!

Ποιος είναι ο Muge Anlı; Πόσο χρονών είναι ο Muge Anlı; Είναι παντρεμένη? Μητέρα και κόρη Muga Anli έμειναν έκπληκτες!

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο Muge Anlı;  Πόσο χρονών είναι ο Muge Anlı;  Είναι παντρεμένη?  Μητέρα και κόρη Muga Anli έμειναν έκπληκτες!


Στην εκπομπή Muge Anlı ile Tatlı Sert, ο Muge Anlı δίνει κατά καιρούς παραδείγματα από τη δική του ζωή και την οικογένειά του, γεγονός που προκαλεί το κοινό περίεργο. Πολλοί τηλεθεατές αναζητούν πληροφορίες για τη μητέρα και την κόρη της Muga Anli. Εδώ είναι πληροφορίες για τη ζωή της Muge Anli…

Ποιος είναι ο Muge Anlı;

Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Δεκεμβρίου 1973, ο Muge Anlı αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά, Σχολή Επικοινωνίας. Το έτος που ξεκίνησε να σπουδάζει στη Σχολή Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά. Ξεκίνησε πρακτική στο Channel 6. Ενώ έκανε την πρακτική του, γρήγορα προσλήφθηκε στο προσωπικό. Έγινε βοηθός σκηνοθέτη. Άρχισε να ασχολείται με τη δημοσιογραφία σε περιοδικά με πρόταση του Kenan Erçettingez. Παρουσίασε το πρόγραμμα του περιοδικού Dobra Dobra μαζί με τον Shenaj Dudek. Μετά τον χωρισμό του Shenoy Dudek, η Muge Anli άρχισε να παρουσιάζει προγράμματα στο Channel D με την Pakize Sud. Η πραγματική του ανακάλυψη ήρθε με το “Muge Anlı ile Tatlı Sert”, το οποίο ξεκίνησε να παρουσιάζει το 2008 και το οποίο βρίσκεται ακόμη στην ατζέντα σήμερα. Το 2010 παρουσίασε το πρόγραμμα «Έχεις ένα γράμμα» με τον Muge Anli, καθώς και τον Tatli Serta. Η Anli έχει μια κόρη, η οποία είναι σήμερα 17 ετών, από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Burhan Akdag, τον οποίο παντρεύτηκε το 1993 και χώρισε το 2008.