Ποιος είναι ο Sule (Sulemsi) Kayaturk, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;

Ποιος είναι ο Sule (Sulemsi) Kayaturk, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος είναι ο Sule (Sulemsi) Kayaturk, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;


Με τη σύλληψη του Dylan Polat και του Engin Polat, τα βλέμματα στράφηκαν ξαφνικά σε άλλα φαινόμενα. Ένα από αυτά είναι το Sule Kaiaturk, με το όνομα χρήστη Sulemsi. Ο κόσμος είναι περίεργος για τη ζωή, την καριέρα και το επάγγελμα της Shula Kayaturk, η οποία τραβάει την προσοχή με τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΕΜΣΙ (SULE KAIATURK), ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ο Şüle Kayaturk έχει ύψος 1,75, Αιγόκερως και κατάγεται από την Άγκυρα. Αν και η Shule Kayaturk ζύγιζε πάνω από 100 κιλά, πρόσφατα σημείωσε σημαντική απώλεια βάρους και έπεσε στα 54 κιλά περίπου. Η Shule Kayaturk, γνωστή με το παρατσούκλι Shulemsi, αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγό της Jasin Turk. Αυτό το φανταστικό ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για πολλά χρόνια, αποφάσισε απροσδόκητα να χωρίσει και αυτή η απόφαση ξάφνιασε τους followers τους.

Ποιος είναι ο Sule (Sulemsi) Kayaturk, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;Δεν έχει υπάρξει επίσημη δήλωση σχετικά με τις φήμες «απατεώνων» γύρω από τον χωρισμό του ζευγαριού. Η Shule Kayaturk, η οποία ήταν χωρισμένη από τον σύζυγό της για αρκετό καιρό, ανακοίνωσε ότι συμφιλιώθηκαν μοιράζοντας μια φωτογραφία που τράβηξαν με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της Umrah. Ο Sule Kayaturk, ο οποίος δραστηριοποιείται ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το 2013, έχει επίσης αποκτήσει βάση σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Αυτό το φαινόμενο, που εργάζεται σε τομείς τόσο διαφορετικούς όπως το μακιγιάζ, η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η παραγωγή περιεχομένου στο YouTube, έχει ένα κέντρο ομορφιάς που φέρει το όνομά της.

Ποιος είναι ο Sule (Sulemsi) Kayaturk, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;

Η Shule Kayaturk, η οποία εργάζεται σε διάφορους τομείς, όπως makeup artist, social media influencer και παραγωγός περιεχομένου YouTube, έχει ένα κέντρο ομορφιάς που φέρει το όνομά της. Υποστηρίχθηκε ότι ο Σουλέ Καγιατούρκ, γνωστός ως Σουλεμσί, είχε 16 βίλες, 28 διαμερίσματα, 1 ελικόπτερο, 173 θέσεις εργασίας και 1 γιοτ σε ηλικία 26 ετών.Dylan Polat και Engin Polat: Πώς κατέληξαν στη φυλακή από μια υπερπολυτελή ζωή;  Οι ψυχολόγοι έχουν κάνει μια τέτοια ανάλυση που...

Dylan Polat και Engin Polat: Πώς κατέληξαν στη φυλακή από μια υπερπολυτελή ζωή; Οι ψυχολόγοι έχουν κάνει μια τέτοια ανάλυση που…