Ποιος κέρδισε την κλήρωση του MasterChef;  Ποιος πήγε στο pot MasterChef στις 14 Οκτωβρίου 2023;  7ος υποψήφιος αποκλεισμός και όλοι οι υποψήφιοι αποκλεισμού της εβδομάδας!

Ποιος κέρδισε την κλήρωση του MasterChef; Ποιος πήγε στο pot MasterChef στις 14 Οκτωβρίου 2023; 7ος υποψήφιος αποκλεισμός και όλοι οι υποψήφιοι αποκλεισμού της εβδομάδας!

14 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Ποιος κέρδισε την κλήρωση του MasterChef;  Ποιος πήγε στο pot MasterChef στις 14 Οκτωβρίου 2023;  7ος υποψήφιος αποκλεισμός και όλοι οι υποψήφιοι αποκλεισμού της εβδομάδας!


Ο υποψήφιος για αποβολή θα καθοριστεί απόψε στον διαγωνισμό στον οποίο τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Somer Sivrioglu, Mehmet Jalcinkaja και Danilo Zana. Ένας νέος υποψήφιος αποκλεισμού της εβδομάδας στάλθηκε στο pot, αλλά ποιος ήταν ο υποψήφιος αποκλεισμού;

Ποιος ήταν ο υποψήφιος αποκλεισμός του MasterChef;

Το βραβείο παίχτηκε απόψε στον διαγωνισμό MasterChef Turkey All Star. Αύριο το βράδυ θα ανακοινωθεί ο 7ος υποψήφιος για την κατάταξη. Τα ονόματα που έκαναν τα πιο επιτυχημένα ρεκόρ στο έπαθλο ανήκαν στους Barbaros, Kivanch, Dilara και Metin. Το τέταρτο πιάτο της βραδιάς πήγε στον Kivanch, ενώ το 3ο στο Metin.

Ο Barbaros και η Dilara έφτιαξαν τα πιο επιτυχημένα πιάτα της βραδιάς. Η διαγωνιζόμενη που κέρδισε το έπαθλο ήταν η Ντιλάρα.

Ο έβδομος υποψήφιος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί αύριο το βράδυ.

Αποκλεισμός υποψηφίων της εβδομάδας στο MasterChef

Ο πρώτος υποψήφιος αποκλεισμός του MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Tahsin.

Ο δεύτερος υποψήφιος αποκλεισμού του MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Sergen.

Ο τρίτος υποψήφιος αποκλεισμός MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Kerem.

Ο τέταρτος υποψήφιος αποκλεισμός MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Kıvanc.

Ο πέμπτος υποψήφιος αποκλεισμού του MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν ο Metin.

Ο έκτος υποψήφιος αποκλεισμός του MasterChef αυτή την εβδομάδα ήταν η Esra.