Πότε ξεκινά το Beiaz Show;  Σε ποιο κανάλι θα μεταδίδεται το Beiaz Show;

Πότε ξεκινά το Beiaz Show; Σε ποιο κανάλι θα μεταδίδεται το Beiaz Show;

31 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Πότε ξεκινά το Beiaz Show;  Σε ποιο κανάλι θα μεταδίδεται το Beiaz Show;


Το Beyaz Show ετοιμάζεται να βγει στον αέρα τις επόμενες μέρες. Η δήλωση για αυτό το θέμα προήλθε από τον Acun Ilıcalı. Ο Ilıcalı ανακοίνωσε επίσης την ημερομηνία που θα εμφανιστεί το Beyaz Show στην οθόνη στο πρόγραμμα που παρακολούθησε.

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ BEJAZ;

Ο Acun Ilıcalı είπε: «Ερχόμαστε πολύ μεγάλα. Το Beiaz Show θα είναι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Beiazıt Ozturk είναι ένας από τους ανθρώπους που θαυμάζω στην τηλεοπτική βιομηχανία. Θαυμάζω πολύ τόσο την καρδιά του όσο και το έργο του. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υπάρχει μια καταπληκτική παράσταση Bejaz. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος. Μπορώ να αναπνεύσω την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.» «Θα το δούμε χωρίς να το πάρουμε. Πιέστε τον να το κάνει ενδιάμεσα. «Αυτή η χώρα χρειάζεται μια παράσταση Beyaz», είπε.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ BIAZ;

Το αν η εκπομπή Bejaz, που υποδέχεται το κοινό τα βράδια της Παρασκευής, θα συνεχιστεί και μετά το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Από την άλλη, το πρόγραμμα αναμένεται να μεταδοθεί στις οθόνες του TV8.Irem Derici: Θα ερωτευτώ ξανά μετά από 3 μέρες!  Δεν απαντώ σε κανέναν

Irem Derici: Θα ερωτευτώ ξανά μετά από 3 μέρες! Δεν απαντώ σε κανέναν