Ρομαντική γιορτή από την Aslı Enver: Χαίρομαι που το έκανες!

Ρομαντική γιορτή από την Aslı Enver: Χαίρομαι που το έκανες!

13 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Ρομαντική γιορτή από την Aslı Enver: Χαίρομαι που το έκανες!


Η διάσημη ηθοποιός Asli Enver και ο επιχειρηματίας Berkin Gokbudak, με τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο, γνώρισαν την ευτυχία να γίνουν γονείς για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα. Η Aslı Enver εμφανίστηκε πλέον μπροστά στις κάμερες με τον σύζυγό της.

Η Aslı Enver παντρεύτηκε αθόρυβα τον επιχειρηματία Berkin Gokbudak τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά το γάμο, ανακαλύφθηκε ότι ο Ενβέρ ήταν δύο μηνών έγκυος. Όπως έγινε γνωστό η ηθοποιός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σειρά στην οποία υποτίθεται ότι θα πρωταγωνιστούσε λόγω εγκυμοσύνης.

Τα καλά νέα από το ζευγάρι Aslı Enver-Berkin Gokbudak έφτασαν στις 4 Ιουλίου. Το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του, που γεννήθηκε υγιής, Elay.

Η Aslı Enver, η οποία παντρεύτηκε τον Berkin Gokbudak με μια εκπληκτική απόφαση στις 12 Νοεμβρίου, γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Berkin Gokbudak με ένα ρομαντικό δείπνο.

Ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Χαίρομαι που το έκανες». Η ηθοποιός Eda Ece σχολίασε επίσης στην ανάρτηση: «Το αγαπημένο μου ζευγάρι + Elay».

Μια ρομαντική γιορτή από την Asli Enver: Χαίρομαι που το έκανες

Αυτή η ανάρτηση του Ενβέρ απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την προσοχή τράβηξε και το βάρος που έχασε το διάσημο όνομα.