Στο ατύχημα συμμετείχαν διάσημοι ράπερ!  Η συναυλία ακυρώθηκε

Στο ατύχημα συμμετείχαν διάσημοι ράπερ! Η συναυλία ακυρώθηκε

30 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin
Στο ατύχημα συμμετείχαν διάσημοι ράπερ!  Η συναυλία ακυρώθηκε


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, το δυστύχημα συνέβη το βράδυ στην περιοχή Kepez. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μίνι λεωφορείο με αριθμό κυκλοφορίας 34 EKV 684, που οδηγούσε ο Ergun M., που μετέφερε τους καλλιτέχνες ραπ Umut Bolat και Vahap Canbai, οι οποίοι ήρθαν στο Zonguldak για να πραγματοποιήσουν συναυλία, χτυπήθηκε από το όχημα με αριθμό 67 ABP 970, το οποίο οδηγούσε ο . από τον Ihsan A., ο οποίος έκανε ξαφνικά ελιγμούς ενώ ο απέναντί ​​της ήθελε να στρίψει αριστερά. Η πρόσκρουση προκάλεσε την ανατροπή του μικρού λεωφορείου.

Διάσημοι ράπερ είχαν ένα ατύχημα και η συναυλία ακυρώθηκε

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι οδηγοί Ihsan A.. και ο Ergun M., ο ραπ καλλιτέχνης Vahap Canbai (26), ο μεγαλύτερος αδελφός του Erdem Canbai (34), ο Yigit Karauzum (26), ο Umut Bolat και ο Nail Aidın (36). Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των τραυματιών είναι οι τραγουδιστές και μάνατζερ του καλλιτέχνη Wahap Kanbay.

Διάσημοι ράπερ είχαν ένα ατύχημα και η συναυλία ακυρώθηκε

Μετά την ειδοποίηση, στο σημείο στάλθηκαν πολλά ιατρικά συνεργεία και πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι τραυματίες στο αναποδογυρισμένο όχημα μεταφέρθηκαν στο Kdž μετά τις πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Ερέγλι. Λόγω του δυστυχήματος, η συγκοινωνία έκλεισε για λίγο στην κυκλοφορία. Ενώ οι τραυματίες νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, μαθεύτηκε ότι το όχημα με το οποίο επέβαινε ο Wahap Kanbay στο Zonguldak για τη συναυλία.

Όπως όλα δείχνουν, η συναυλία ακυρώθηκε λόγω ατυχήματος.