Τελευταία Νέα: Ποιος είναι ο MasterChef Barbaros;  Από πού είναι ο Barbaros Jologlu, πόσο χρονών είναι;

Τελευταία Νέα: Ποιος είναι ο MasterChef Barbaros; Από πού είναι ο Barbaros Jologlu, πόσο χρονών είναι;

3 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Τελευταία Νέα: Ποιος είναι ο MasterChef Barbaros;  Από πού είναι ο Barbaros Jologlu, πόσο χρονών είναι;


Ο Barbaros Iologlu τράβηξε την προσοχή στον διαγωνισμό MasterChef Τουρκίας, ο οποίος μεταδόθηκε από το TV8. Ο διαγωνιζόμενος του 2020 Barbaros Jologlu ήταν καλεσμένος του διαγωνισμού, όπου οι Somer Sivrioglu, Mehmet Ialcınkaia και Danilo Zanna ήταν μέλη της κριτικής επιτροπής. Πληροφορίες για το MasterChef Barbaros στον διαγωνισμό παραγωγής Acun Ilıcalı…

Ποιος είναι ο Barbaros Jologlu;

Ο MasterChef Barbaros είναι 26 ετών και γεννήθηκε στην περιοχή Alacam της Σαμψούντας. Ο Jologlu, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ σε ένα εστιατόριο στο Bitez της Αλικαρνασσού, ενδιαφερόταν για την πάλη και τα διάφορα αθλήματα μέχρι να μπει στο γυμνάσιο. Αφού σταμάτησε την πάλη, αποφάσισε να πάει σε τουριστικό λύκειο. Για ένα διάστημα εργάστηκε ως ασκούμενος φοιτητής σε τουριστικές περιοχές και στη συνέχεια συνέχισε την επαγγελματική του ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Ερζερούμ, όπου πήγε στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Ο Barbaros Jologlu είχε έντονο ανταγωνισμό στον αγώνα για την πρώτη θέση με τον Serhat Dohramachi μέχρι την τελευταία στιγμή και τερμάτισε τον διαγωνισμό στη δεύτερη θέση.