Της τελευταίας στιγμής!  Συνελήφθησαν οι Dilan Polat και Engin Polat!  Σε πόσα χρόνια καταδικάστηκε ο Dylan Polat;

Της τελευταίας στιγμής! Συνελήφθησαν οι Dilan Polat και Engin Polat! Σε πόσα χρόνια καταδικάστηκε ο Dylan Polat;

5 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Της τελευταίας στιγμής!  Συνελήφθησαν οι Dilan Polat και Engin Polat!  Σε πόσα χρόνια καταδικάστηκε ο Dylan Polat;


Το παντρεμένο ζευγάρι Engin και Dilan Polat, οι οποίοι βρίσκονται υπό έρευνα από τη Γενική Εισαγγελία Ανατολίας για τα ποινικά αδικήματα της «Αποτροπή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, παράβαση του νόμου περί φορολογικής διαδικασίας και ρύθμισης στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων στην ποδοσφαιρικούς και άλλους αθλητικούς αγώνες». , συνελήφθησαν σε επιχείρηση που πραγματοποίησε η Τομεακή Διοίκηση Οικονομικού Εγκλήματος. Ενώ στην επιχείρηση συνελήφθησαν συνολικά 24 ύποπτοι, 18 ύποπτοι μεταφέρθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Ανατολίας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο αστυνομικό τμήμα. Συνεχίζονται οι διαδικασίες της αστυνομίας σε βάρος 6 υπόπτων.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΩΡΕΣ
Οι καταθέσεις 18 υπόπτων, οι οποίοι προσήχθησαν στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 09:00 το πρωί, άρχισαν να λαμβάνονται στις 10:30. Σε 3 εισαγγελείς ανατέθηκε η ανάκριση των υπόπτων. Μετά από περίπου 4 ώρες ανάκρισης, 16 ύποπτοι, μεταξύ των οποίων ο Engin και ο Dylan Polat, από τους 18 υπόπτους, παραπέμφθηκαν σε ποινικό ειρηνοδικείο με αίτημα σύλληψης. Οι δύο ύποπτοι στάλθηκαν στον δικαστή με αίτημα αποφυλάκισης υπό τον όρο του δικαστικού ελέγχου. Ενώ η ανάκριση του Dylan Polat διήρκεσε 5 λεπτά, η ανάκριση του Engin Polat κράτησε 10 λεπτά.
Η ακρόαση των 18 υπόπτων που στάλθηκαν στο δικαστήριο ξεκίνησε στις 20:40. Όπως έγινε γνωστό, ο Dylan Polat λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και είναι σε καλή κατάσταση. Περίπου 6 ώρες διήρκεσε η ακρόαση 18 υπόπτων στο ποινικό δικαστήριο. Μετά από συνολικά 19 ώρες διαδικασίας, συνελήφθησαν 12 από τους 18 υπόπτους, μεταξύ των οποίων οι Engin Polat, Dilan Polat, Sila Dogu, Sezgin Polat, Ahmet Gun, Can Dogu και Can Polat, ενώ 6 ύποπτοι αφέθηκαν ελεύθεροι υπό δικαστική επιτήρηση. .

“ΑΓΟΡΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ;”
Μετά το ένταλμα σύλληψης, ο Dylan Polat αναφώνησε: «Γιε μου, ποιος θα σε φροντίσει;». (DHA)