Τι συνέβη στο επεισόδιο 6 του Wishing Stone;  Ένα τρομερό σχέδιο αποκαλύφθηκε

Τι συνέβη στο επεισόδιο 6 του Wishing Stone; Ένα τρομερό σχέδιο αποκαλύφθηκε

12 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Τι συνέβη στο επεισόδιο 6 του Wishing Stone;  Ένα τρομερό σχέδιο αποκαλύφθηκε


Στο νέο επεισόδιο της σειράς? Αφού έμαθε για τη θυσία του Φίγκεν, ο Μουσταφά προσπάθησε να επιστρέψει τα χρήματα και τα κατάφερε. Ο Μουσταφά παρέδωσε τα χρήματα στον Ομέρ χωρίς να αγγίξει ούτε μια δεκάρα. Ο Ομέρ, που ήθελε να ακούσει τι συνέβη από το στόμα του Μουσταφά, του έδωσε ένα κλαδί ελιάς. Ο Κενάν ήρθε στο κάστρο. Είδε τον Μουσταφά και τον Φίγκεν μαζί στο πολωνικό σπίτι. Ο Φιγκέν σύστησε τον Μουσταφά στον Κενάν ως Γιλμάζ, γιο του φίλου του πατέρα του. Η Σεβντά, που έμαθε ότι ο Κενάν επρόκειτο να παντρευτεί τη Φίγκεν, έβαλε σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Η Sevda πήγε το ζευγάρι να ψωνίσει νυφικό και μετά το κοστούμι του γαμπρού. Αποφασισμένη να απαλλαγεί από την Džemra, ο Ručan την πήγε πίσω στο ίδρυμα κοινωνικής προστασίας των παιδιών. Οι αρχές ενημέρωσαν αμέσως τον Macida για την κατάσταση. Η Macide, που έφυγε πανικόβλητη από το σπίτι, συνάντησε μια κατάσταση που δεν περίμενε όταν έφτασε στον κοιτώνα. Αποφασίζοντας να βοηθήσει τον Μουσταφά για την Τζεμρέ, ο Ομέρ τον έβαλε να δουλέψει στη βίλα της Ρόνα με ψεύτικη ταυτότητα.

Αποφασισμένη να γίνει διάσημη, η Έμπρου πήγε στο πρακτορείο για γύρισμα. Η νεαρή κοπέλα δεν γνώριζε τα σχέδια που περνούσαν από το μυαλό της Arasu… Η Figen, η οποία πήγε στο δωμάτιο της Sevda για να την καλέσει σε δείπνο, σοκαρίστηκε όταν την είδε με το δικό της νυφικό. Η Φίγκεν, θυμωμένη με τον εαυτό της που πίστεψε στη Σεβντά έστω και για μια στιγμή, έφυγε από το δωμάτιο. Η Σεβντά, που πήγε στην πιο σκοτεινή γωνιά του κήπου με το νυφικό της, εξομολογήθηκε στον Κενάν τη ζήλια που είχε βιώσει για χρόνια. Ο Ρουκάν πήγε τον Τζεμρέ στο ορφανοτροφείο εν αγνοία κανενός και έφερε νέα προβλήματα. Ένας αξιωματούχος που είχε επισκεφτεί προηγουμένως τη βίλα της Ρόνα είπε ότι ήταν πλέον αδύνατο για την Τζεμρέ να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Μουσταφά τρελάθηκε όταν έμαθε ότι η κόρη του είχε μείνει πίσω στο ορφανοτροφείο.

Παίρνοντας μαζί του τον Φίγκεν, ο Μουσταφά έβγαλε την κόρη του από τα καταλύματα. Ο Μουσταφά, ο Φιγκέν και ο Τζεμρέ πέρασαν τη νύχτα στο παλιό σπίτι της οικογένειας Γιλμάζ. Την τελευταία φορά που γίναμε οικογένεια εδώ… Ο Άρας, που δεν μπορούσε πια να κρύψει την κατάσταση της μητέρας του και της Τζέμρα, είπε στον πατέρα του τι είχε κάνει ο Ρουκάν. Καθηλωμένος σε μια γωνία, ο Macide ζήτησε βοήθεια από τον φυλακισμένο Harun. Συμπεριφέρονται σαν γιαγιάδες για να πάρουν το νεφρό ενός μικρού παιδιού; Η κόλαση είναι άδεια, όλοι οι διάβολοι είναι σε αυτό το αρχοντικό! Ο διευθυντής του ορφανοτροφείου τηλεφώνησε πρώτα το πρωί στη Rona Mansion και είπε στον Harun ότι ο Dzemre δεν ήταν στον κοιτώνα. Αυτή η κατάσταση έκανε τον Χαρούν ακόμα πιο νευρικό. Αστυνομικές ομάδες ερεύνησαν τη γειτονιά και βρήκαν τη Φιγκέν και την Τζεμρέ στο σπίτι που διέμεναν. Ενώ το δίδυμο της ομάδας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ο Μουσταφά αφέθηκε να παρακολουθεί αβοήθητος τι συνέβαινε. Αφού έμαθε από τον Μουσταφά ότι η κόρη του είχε συλληφθεί, ο Ομέρ ζήτησε βοήθεια από τον Χαρούν Ρόνα. Η Φίγκεν, η οποία κατά την ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα είπε ότι ήταν υπηρέτρια στη Villa Rona, δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν. Με την παρέμβαση του Χαρούν, η αλήθεια αποκαλύφθηκε και η Φιγκέν αφέθηκε ελεύθερη. Το πρώτο άτομο που ρώτησε ήταν ο Dzemre. Ο Φιγκέν, που ήθελε να πάει στον κοιτώνα για να δει τον Τζεμρέ, τον εμπόδισαν ο Ομέρ και ο Κενάν. Σύντομα, ο Χαρούν πήγε στον κοιτώνα και πήρε τον Τζεμρέ πίσω στη βίλα. Επιστρέφοντας στη βίλα, ο Μουσταφά έμαθε ότι ο Φιγκέν και ο Τζεμρέ σώθηκαν. Βλέποντας τη Φίγκεν μπροστά του όταν δεν το περίμενε, ο Άσουμαν αυτή τη φορά δεν έκρυψε τη χαρά του από την κόρη του. Ο Σινάν ενημέρωσε τη μητέρα του, που ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιο από τη γιαγιά του, ότι ο Τζεμρέ είχε επιστρέψει στο σπίτι. Ο Ομέρ αρρώστησε όταν είδε αφίσες της κόρης του Έμπρα με μπικίνι να κρέμονται σε όλη την πόλη. Η Σεβντά, που συνάντησε τον Εφκάν μετά από πειθώ της γιαγιάς της για το μέλλον της εκμετάλλευσης, εξεπλάγη όταν είδε το δικό της πορτρέτο μπροστά της. Μη μπορώντας να αντισταθεί στην επιμονή της μητέρας του, ο Σινάν άνοιξε την πόρτα και την οδήγησε έξω. Ο Ρουκάν, που αποφάσισε να μιλήσει με την Τζεμρέ, έφυγε από τη βίλα για να βρει το κορίτσι. Ο Ρουκάν ζήτησε συγγνώμη από την Τζεμρέ. Λυπάμαι πολύ που σε στεναχωρώ και σε κλαίω.

Θα μπορέσεις να με συγχωρήσεις;

Θα καταφέρεις να ξεχάσεις όλα τα άσχημα πράγματα που έχω κάνει; Ο Aras και ο Macide, που πίστευαν ότι το μέλλον της εκμετάλλευσης εξαρτιόταν από τον γάμο της Sevda και του Efkan, άσκησαν πίεση στη νεαρή κοπέλα. Ο Ομέρ, που ζήτησε βοήθεια από τον Άρας για να αφαιρέσει τις αφίσες της κόρης του, δεν πήρε την απάντηση που περίμενε. Στην τελική σκηνή της σειράς? Ο Ομέρ, που άκουσε τη συνομιλία της Μασίντα και της Ρουτσάνα, έμαθε ότι οι δύο γυναίκες αναζητούσαν το νεφρό της Τζεμρέ. Ο Ασουμάν, επιστρέφοντας από τη βραδινή αγορά, είδε τη Σεβντά και τον Κενάν χείλος με χείλος.