Το νέο επεισόδιο του Three Sisters θα αφήσει το στίγμα του!  Λατρεύω τον Sommer

Το νέο επεισόδιο του Three Sisters θα αφήσει το στίγμα του! Λατρεύω τον Sommer

28 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin
Το νέο επεισόδιο του Three Sisters θα αφήσει το στίγμα του!  Λατρεύω τον Sommer


Ο Σόμμερ συνελήφθη με βάση την καταγγελία του Τουρκάν. Ο Καρτάλ, απρόθυμος να φύγει από το Τουρκάν, λέει ότι θα τη χωρίσει με έναν όρο. Της ζητά να μην απορρίψει την έφεσή της και να κρατήσει τον Σόμερ υπό κράτηση. Ο Τουρκάν δεν θέλει να δεχτεί την πρόταση του Καρτάλ, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επανενωθεί με τον Σόμερ. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Καρτάλ απειλεί τον Τουρκάν με την Ντεφνέ.

Παραγωγή Sure Film και παραγωγή των Ali Gundogda και Inci Gundogda, στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Reha Ozcan, Berker Guven, Ozgu Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoglu, Veda Yurtsever, Taifun Eraslan, Benian Donmez, Benian Donmez, MuraÞlaÞlaÞlÞna noglu, όπως επιτυχημένα ονόματα Hakan Atalai, Emre Kıvılcım, Eren Oren, Merve Sen, Zuhal Acar, Aica Inci, Guldestan Iuce.

Η σειρά, που αφορά τις αδερφές Turkan, Don και Deria, που είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, σκηνοθετεί η Eda Teksoz, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Sevgi Iılmaz και Nilufer Ozcelik. Το «Three Sisters», που με την ειλικρινή και ζεστή οικογενειακή ιστορία για τους δεσμούς της οικογένειας και της αδελφοσύνης, προκάλεσε τον θαυμασμό του κοινού, βρίσκεται στο Channel D τα βράδια της Τρίτης.