Το νέο τρέιλερ του «I’ve Got a Problem» προκαλεί την περιέργεια για την ιστορία

Το νέο τρέιλερ του «I’ve Got a Problem» προκαλεί την περιέργεια για την ιστορία

7 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Το νέο τρέιλερ του «I've Got a Problem» προκαλεί την περιέργεια για την ιστορία


Το Bir Derdim War, που θα προβληθεί με το πρώτο του επεισόδιο την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, αναμένεται με ανυπομονησία με τη διαφορετική ιστορία και το καστ του. Ένα νέο τρέιλερ για τη σειρά κυκλοφόρησε, το οποίο τράβηξε την προσοχή του κοινού με τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν μέχρι στιγμής.

Πρώτα, τα λόγια της επικεφαλής γιατρού της κλινικής, Ντάμλα, και μετά τα λόγια του γιατρού Γιουσούφ στη Νιλουφέρ και η συμπεριφορά της στο δείπνο που είχε με τον εισαγγελέα Ομέρ, σηματοδοτούν τα πράγματα που κρύβει η Νιλουφέρ από όλους πίσω από το ιατρικό της επάγγελμα. . Η Νιλουφέρ, που συγκρούεται με τον εισαγγελέα Ομέρ σε κάθε ευκαιρία, λέει «Δεν θα ερωτευτώ ποτέ ξανά», εφιστώντας την προσοχή στην ιστορία μεταξύ των δύο.

Στη σειρά, η οποία είναι μια προσαρμογή της ιταλικής παραγωγής «Oltre La Soglia» (Στην άκρη), με πρωταγωνιστές τους Birce Akalai και Mert Fırat, ντουέτο. Οι Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Basak Gumulcinelioglu, Erdem Senocak, Idil Sivritepe, Sami Aksu, Sennur Nogailar και Muhammet Uzuner, συνοδευόμενοι από επιτυχημένους νέους ηθοποιούς Eilul Ersoz, Ata Efman, Ata Artman και Ava Muzor, Ava Muzor, lu. Αυτό είναι.

Ενώ η μουσική του Bir Derdim Vara, που θα εξετάσει τον ευαίσθητο κόσμο των εφήβων, είναι σύνθεση του Aytekin Atash, ο Mor ve Otesi είναι ο μουσικός διευθυντής του έργου για πρώτη φορά. Ο Burak Mujdeci είναι ο σκηνοθέτης της σειράς, του οποίου το σχέδιο προσαρμογής δημιουργήθηκε από τον Duigu Ertekin. Το σενάριο της σειράς, γραμμένο από τον Iekta Torun, περιλαμβάνει επίσης την Denise Gurlek στην ομάδα του σεναρίου.