Το Bir Derdim Var παρέμεινε στην ατζέντα των social media με το πρώτο του επεισόδιο.

Το Bir Derdim Var παρέμεινε στην ατζέντα των social media με το πρώτο του επεισόδιο.

11 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Το Bir Derdim Var παρέμεινε στην ατζέντα των social media με το πρώτο του επεισόδιο.


Η σειρά, που ανοίγει την πόρτα στον κόσμο των νεαρών ασθενών στην κλινική εφήβων και παιδοψυχιατρικής του νοσοκομείου και των γιατρών που προσπαθούν να τους βοηθήσουν, έχει ήδη λάβει πλήρεις βαθμολογίες από το κοινό στο πρώτο της επεισόδιο. Η σειρά, που συζητήθηκε πολύ στα κοινωνικά δίκτυα, έγινε ΤΤ με το hashtag #BirDerdimVar και έμεινε στην ατζέντα για περίπου 10 ώρες.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, το κοινό, γνωρίζοντας τους γιατρούς που εργάζονται στην κλινική, έγινε μέρος του κόσμου των νέων που αντιμετωπίζονται στην κλινική με πολύ διαφορετικές διαγνώσεις, από διατροφικές διαταραχές έως ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές. διαταραχές, από αγχώδεις διαταραχές έως πολλαπλές διαταραχές προσωπικότητας.

Στην εναρκτήρια σκηνή του πρώτου επεισοδίου, ο Dr Nilufer, τον οποίο είδαμε να επεμβαίνει σε μια κατάσταση κρίσης, έσωσε ένα νεαρό κορίτσι, το Senem, από το χείλος της αυτοκτονίας. Από την άλλη, άρχισε να αμφισβητεί τη δυναμική της συμπεριφοράς του Σενέμ. Η Nilufer, η οποία άρχισε να εξετάζει εξονυχιστικά τη σχέση της Senem με τη μητέρα της, ανακάλυψε τη συναισθηματική στέρηση πίσω από τη συμπεριφορά της Senem και ανάγκασε τη μητέρα της Ozlem να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που έκρυβε ακόμα και από τον εαυτό της.

Ενώ η Nilufer προσπαθούσε να βοηθήσει τη Senem, διασταυρώθηκε με έναν άλλο νεαρό άνδρα που ονομαζόταν Kuzey και αυτή η διασταύρωση την έφερε σε δύσκολη θέση τόσο επαγγελματικά όσο και πρόσωπο με πρόσωπο με τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν τα μυστικά της. Επειδή αυτή η συνάντηση έβαλε τη Nilufer στο ραντάρ του εισαγγελέα Omer. Ενώ ο Nilufer υποψιαζόταν ότι υπήρχε ένα άλλο πρόβλημα πίσω από τα ξεσπάσματα θυμού του Kuzei που τον έκαναν να βλάψει το περιβάλλον, όταν ο Omer κοίταξε τον Kuzei, είδε μόνο έναν επίδοξο εγκληματία με τάση για βία. Όταν ο Omer μπαίνει στη ζωή της Nilufer, το ενδεχόμενο το μεγάλο μυστικό που αποκαλύπτει συνεχώς η Nilufer θα θέσει τόσο το επάγγελμά της όσο και τη ζωή της σε κίνδυνο.

Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο, που κυκλοφόρησε αμέσως μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς, βλέπουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σχολείο μια άλλη νεαρή κοπέλα που ονομάζεται Beste. Καθώς ο Δρ Nilufer και ο Besta διασταυρώθηκαν, η υποψία για ενδοοικογενειακή βία στο επίκεντρο των εμπειριών του κοριτσιού μεγάλωνε και η Nilufer ρώτησε τον πατέρα της Besta: «Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ βία εναντίον της κόρης σου;» Η ερώτησή του τραβά την προσοχή. Από την άλλη, η ένταση μεταξύ της Nilufer και του Omer, που θεωρεί υπεύθυνο τον εισαγγελέα Omer για ό,τι συνέβη στον Kuzei, δεν υποχωρεί ποτέ.

Το Bir Derdim Var είναι την Πέμπτη το βράδυ στις 20.00 στο Kanal D με το νέο του επεισόδιο!