Υποστηρίχθηκε ότι ήταν η παντρεμένη σύζυγος του ιμάμη του Dogusha!

Υποστηρίχθηκε ότι ήταν η παντρεμένη σύζυγος του ιμάμη του Dogusha!

3 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin
Υποστηρίχθηκε ότι ήταν η παντρεμένη σύζυγος του ιμάμη του Dogusha!


Ο Chemelek, ο οποίος δημοσίευσε και φωτογραφίες που τράβηξε με τον διάσημο τραγουδιστή, είπε: «Κάποια στιγμή τσακώθηκε με τη γυναίκα του και πήρε τα πράγματά του και ήρθε κοντά μου».

Μια γυναίκα ονόματι Esra Çemelek, που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μην τα παρατάς με τον Didem Arslan Yılmaz», ισχυρίστηκε ότι είχε απαγορευμένο έρωτα με τον Dogusha, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον οικοδεσπότη Hoskeden Hidayetkizi εδώ και 9 χρόνια. . έτος, και μάλιστα έκανε θρησκευτικό γάμο. Ο Chemelek είπε ότι αυτός και ο Dogush ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι ο ένας με τον άλλον και ότι σε ελάχιστο χρόνο ερωτεύτηκαν και είπε:

Γνωριστήκαμε πριν τον Dogush, γνωριστήκαμε το 2020. Μια μέρα, ο φίλος μου ο Dogush και ο μάνατζέρ του ήρθαν στο σπίτι μου. Καθώς μιλούσε, άρχισε να μιλάει για τη γυναίκα του. «Δεν μπορώ να συμφωνήσω, δεν είμαι χαρούμενος». «Θέλω να φύγω, αλλά δεν μπορώ», είπε. Είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του. Μου είπε: “Γιατί δεν με έχεις συναντήσει μέχρι τώρα; Θα σε παντρευόμουν”. Όταν με είδε εντυπωσιάστηκε πολύ και μετά άρχισε να με βλέπει. Μετά γίναμε εραστές και ήμασταν μαζί 3 μήνες. Κάποια στιγμή μάλωσε με τη γυναίκα του και ήρθε σε μένα με τα πράγματά του. Μετά, όταν τσακωθήκαμε την επόμενη μέρα, τον έδιωξα από το σπίτι και εξαφανίστηκε για ένα χρόνο. Το Dogush με εντυπωσίασε πολύ.

«Η κυρία Esra, η οποία είπε ότι γιόρτασαν τα γενέθλιά τους με την Dogusha και μάλιστα δημοσίευσε τις φωτογραφίες που τράβηξαν, είπε: «Γιορτάσαμε τα γενέθλιά μου μαζί. Η γυναίκα του έμαθε τώρα για αυτή την υπόθεση. Ο Ντόγκους με αποκάλεσε «γυναίκα». Ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον. Πάντα μου έλεγε ότι θα πάρει διαζύγιο. Έμεινε στο σπίτι μου αρκετές φορές. Εξακολουθώ να αγαπώ τον Dogus ως άνθρωπο. Αγοράσαμε δώρα ο ένας στον άλλον. Μου αγόρασε δύο χρυσά δαχτυλίδια και έναν ακριβό αναπτήρα. «Τότε τα πέταξα όλα», είπε.

Η κυρία Esra παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε θρησκευτικό γάμο με την Dogusha, με την οποία είχε ερωτική σχέση για ένα διάστημα και συνέχισε: «Ο σύζυγός της ζήτησε τότε ένα εκατομμύριο δολάρια για να χωρίσει την Dogusha. Μου είπε, αλλά δεν ξέρω τι έγινε μετά. Μετά επέστρεψε στον άντρα της. Συναντήθηκε με τον Ντογούσα. Κάναμε θρησκευτικό γάμο. Ο μάνατζέρ του και οι 2 φίλες μου ήταν μαζί μας. Δεν ήξερα ότι θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Ο γάμος με εξέπληξε. Ο δάσκαλος δεν γνώριζε αυτή την κατάσταση και μετά έγινε ο πανηγυρικός γάμος. Όταν ρώτησα γιατί παντρευτήκαμε χωρίς διαζύγιο, είπε «είναι αμαρτία». Δεν ήθελε καν να πιάνεται χέρι χέρι. «Ο λόγος που δεν τον γνώρισα ήταν γιατί δεν είχε χωρίσει».

Στις 21 Οκτωβρίου, ο Dogush, ο οποίος ήταν στην είδηση ​​ενός διαζυγίου τους τελευταίους μήνες, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη γυναίκα και τα παιδιά του και είπε: «Πέρασαν εν ριπή οφθαλμού 9 χρόνια, τι ωραία που είμαστε με παιδιά.” Η τραγουδίστρια σιώπησε τους ισχυρισμούς περί απαγορευμένου έρωτα και θρησκευτικού γάμου.