5 χιλιάδες μπουκάλια έμειναν να παλαιώσουν

5 χιλιάδες μπουκάλια έμειναν να παλαιώσουν

25 Σεπτεμβρίου, 2023 0 By admin




5 χιλιάδες μπουκάλια έμειναν να παλαιώσουν










Ο διάσημος ηθοποιός Cagatay Ulusoy, ο οποίος αγόρασε έναν αμπελώνα στην περιοχή του «οίνου του χωριού» του Tekirdag και ξεκίνησε να καλλιεργεί σταφύλια πριν από 2 χρόνια, μπήκε στην παραγωγή κρασιού σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών. Ο Ulusoj και ο στενός του φίλος Kıvanc Tatlıtug αγόρασαν ο καθένας 10 στρέμματα αμπελώνων και άρχισαν να εργάζονται για την παραγωγή του δικού τους κρασιού.

Μέχρι στιγμής έχουν παραχθεί 5 χιλιάδες μπουκάλια κρασιού και τα κρασιά αυτά ωριμάζουν για 1 χρόνο. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους. Το 20 τοις εκατό του παραγόμενου κρασιού προορίζεται για τον Čagataj Ulusoj και το 10 τοις εκατό για τους φίλους του.

Τα υπόλοιπα θα προσφερθούν προς πώληση σε αποκλειστικούς χώρους, όπως κορυφαία πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Τουρκία.

Επί του παρόντος, η μάρκα δεν έχει επίσημο όνομα. Ωστόσο, αυτή η νέα πρωτοβουλία του Cagatai Ulusoi προσελκύει την προσοχή ως μια εξέλιξη που προσθέτει ενθουσιασμό στην τουρκική βιομηχανία κρασιού.

Είμαι σίγουρος ότι όσοι το έχουν όρεξη θα ανυπομονούν ήδη για τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους…